REKLAMI GEÇ

Dualarımız Alper için

Dualarımız Alper için

Alper Uçar, Türkiye’yi kış olimpiyatlarında temsil ediyor…

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Şubat 2014 Pazar, 13:44

Sanayi Odası Feridun Alpat’a jest yaptı. Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci bir basın toplantısı düzenleyerek Türkiye’yi Kış Olimpiyatları’nda temsil eden Alper Uçar adına dedesi Feridun Alpat’a Türkiye adına teşekkür etti.

TÜRKİYE ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Keçeci Alper Uçar’dan Denizli adına gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi “Dünya kış olimpiyatlarında Denizlili bir sporcu var. Sanayi Odası kurucu başkanı ve uzun yıllar meclis başkanlığı yapan Feridun Alpat’ın torunu Alper Uçar, Rusya’da yapılan Kış olimpiyatları’nda Türkiye’yi temsil edecek. Bir Denizlili olarak göğsümüzü kabarttığını söylemek ve Türkiye adına teşekkür etmek için buradayız. Başarı dileklerimizi dedesi Feridun Alpat’a iletiyoruz” dedi.

SİZİN DUALARINIZI İSTİYORUM
Alpat da  Alper Uçar’ın 5 yaşından beri buz pateni yaptığını belirterek, “20 senedir buz pateni yapıyor. Her türlü zorlukları kendi başına göğüsleyerek çıktığı bu yolda bu spora gönül verdi. Dünyanın çeşitli yerlerindeki yarışmalarda birincilikler aldı. Artistik buz pateni maliyetli bir spor olmasına karşın kendi imkanlarıyla bugünlere geldi. Kış Olimyipatları’nda Türk ekibinin bayrağını da o taşıyacak. 24 sporcu ile yarışacak her biri kendi alanında birinci, amacı ilk 20’ye girmek. Sizin dualarınızı istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..