REKLAMI GEÇ

ELAZIĞ ÖRNEĞİ PLANI DEĞİŞTİRDİ

ELAZIĞ ÖRNEĞİ PLANI DEĞİŞTİRDİ

Denizlispor yönetimi bu sezon Denizli Atatürk Stadı’nda kapsamlı bir tadilat çalışması yürütmeyi planlıyor, stat zeminini daha aşağı çekerek kapasiteyi artırmak istiyordu. Fakat bu düşünceden şimdilik vazgeçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 30 Mayıs 2019 Perşembe, 15:52

Denizli Atatürk Stadı’nın ihtiyaca cevap verememesi, yeşil siyahlıların son dönemde maçlarını kapalı gişe oynaması başta Başkan Ali Çetin olmak üzere tüm Denizlispor yönetiminin kapsamlı bir tadilatı gündeme getirmesine neden olmuştu.

Yeşil siyahlı kurmayların amacı, yeşil zemini bir kaç metre aşağı alarak tribünlerin alt bölümlerine ilaveler yapmak ve tartan pistin bulunduğu alanın da bir kısmını kullanarak Denizli Atatürk Stadı’nı tam bir futbol stadına dönüştürmekti.

Denizlispor Başkanı Ali Çetin de katıldığı televizyon programlarında bu konuda görüşlerini paylaşmıştı.

Ne varki; Denizlispor yeni çıktığı süper ligde, geçen yıl Elazığspor’un 1. Lig’de yaşadığının benzerini yaşamak istemediği için bu düşünce şimdilik rafa kalktı.

Elazığspor yeni stadının yapım aşamasında olması nedeniyle maçlarını komşu şehir olan Şanlıurfa’nın GAP Arena Stadı’nda oynamış ve iç sahada sadece üç galibiyet alırken 10 kez yenilmişti. Bu kötü performans bordo beyazlı takımın ligden düşmesine neden olmuştu.

Benzer sıkıntılar yaşamak istemeyen buna karşın tribün gelirlerini de artırmayı planlayan Denizlispor yönetimi statta zemin hariç yine kapsamlı bir tadilat planlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı uzmanları şu sıralar alanda inceleme yapıyor ve bir rapor hazırlayacak. Denizlispor yönetimi statta protokol ve basın tribünlerinin yanı sıra bazı tribünlerde de düzenleme planlıyor.
Hatta stadın bir bölümünün daha üstünün örtülmesini isteyen yeşil siyahlı kurmaylar Denizli Atatürk Stadı’nın yetersiz olan fiziki şartlarını süper lig seviyesine çıkarmak için seferberlik başlattı. Eksik koltukların yenileneceği, stat içindeki tesislerin bakıma alınacağı çalışmalardan sonra TFF bir heyet göndererek lig kriterlerine uygunluğunu denetleyecek. Yeşil siyahlı kurmaylar stattaki çalışmaların lig bitmeden tamamlanmasını istiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..