REKLAMI GEÇ

DENİZLİLİ ENGELSİZ OKÇULAR ENGELLERİ VURDU

DENİZLİLİ ENGELSİZ OKÇULAR ENGELLERİ VURDU

Denizli’nin Okçulukta yakaladığı başarı, engelli okçuların Türkiye Şampiyonasındaki derecesi ile taçlandı. Milli takımlara iki sporcu daha gönderiyoruz.

/ DENİZLİSPORHABER / 12 Mart 2014 Çarşamba, 13:29

Denizlili engelli okçular 07-09 Mart 2014 tarihlerinde Ankara’da yapılan Türkiye Salon Okçuluk Şampiyonasına katıldı. Okçuluk branşında son zamanlarda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çeken sporcularımızın arasına engelli okçularda katıldı. Şampiyonada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü adına Denizli’yi 5 sporcu temsil etti.

Makaralı ve klasik yaylarda Murat Turan, Abdullah Yorulmaz, Gülsen Erbay, Doğan Çınar ve Murat Soncu ilk kez katılmanın verdiği hırs ve heyecanla iyi bir yarış çıkardı. Erkeklerde Abdullah Yorulmaz ve Bayanlarda Gülsen Erbay kategorilerinde Türkiye üçüncüsü oldu. Okçuluk İl Temsilcisi Nursen Çokak “ilk kez yapılan şampiyonada 5 sporcumuzda çok güzel yarış çıkardı. 2 madalya kazanarak döndük, sporcularımızı kutluyorum” dedi.

2 SPORCU DAHA MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI
Denizlili okçular Hüseyin Aykan Kurucan, Ahmet Bacak, Samet Can Yakalı ve Mine Yalçınkaya; 08-26 Mart 2014 tarihlerinde devam eden Olimpiyat Oyunları milli takım hazırlık kampı için Antalya’da bulunuyor.  Bu sporcuların ardından okçularımız Abdullah Yorulmaz ve Murat Turan’da önceki gün milli davet aldı.  Sporcularımız İsviçre’de bu yıl düzenlenecek Avrupa Şampiyonası için milli takımla hazırlık kampına katılacak.

Denizli’de okçuluğun çok önemli bir noktaya geldiğini belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; milli takıma seçilen sporcuları kutladı. “Okçulukta sporcuların odaklanma, iyi çalışma, fiziksel ve psikolojik yönleriyle güçlü olması gerektiğini söyleyen İbanoğlu; Son dönemlerde spor branşlarında engelli sporcu sayısının her geçen gün arttığını, okçulukta derece yapan ve milli davet alan sporcularla gurur duyduklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

fikret kabasakal   -  Bağlantı 13 Mart 2014, 21:31

başarılar dilerim Abdullah milli forma sana çok yakışacak