REKLAMI GEÇ

Fenerbahçeliler Derneği’nde 19.07 coşkusu

Fenerbahçeliler Derneği’nde 19.07 coşkusu

Denizli Fenerbahçeliler Derneği, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü üyeleriyle bir araya geldiği coşkulu gecede kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Temmuz 2020 Pazartesi, 18:26

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluşunu simgeleyen ve her sene 19.07 tarihinde kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü, bu sene Denizli’de de coşkulu bir geceyle kutlandı. Denizli Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinin ve üyelerinin bir araya geldiği organizasyonda sosyal mesafe kuralları da unutulmadı.


Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Denizli Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Erhan Balaman, gecede Denizli’deki Fenerbahçe ailesinin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Balaman sözlerini şöyle sürdürdü:
“19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü hepimizin kalbinde, gönlünde ayrı bir yere sahip. Sarı-Lacivert renklere gönül veren ve Fenerbahçe bayrağının gölgesinde büyük bir aidiyet duygusuyla takımımızı destekleyen taraftarlar olarak bu büyük camianın mensubu olduğumuz için çok mutluyuz, gururluyuz.

Kulübümüz çok zor bir dönemden geçiyor, bu dönemde kulübümüze her anlamda destek olmak zorundayız. Ben şahsım adına, her zaman, ‘Fenerbahçe ile var olan değil Fenerbahçe için var olan’ bir taraftar olarak kalacağım. Denizli Derneği de bu şiarla kuruldu ve bundan sonra da kulüp için doğru işler yaparak yoluna devam edecek. Kulüp içindeki faydasız kısır çekişmelerden uzak durmalıyız. Asla unutmamalıyız ki “iyi bir taraf olmak ile iyi bir taraftar olmak” aynı şey değildir. Biz her zaman önceliğimizi ‘iyi taraftar’ olmaya vermeliyiz.”
Organizasyona katılanlar arasında yapılan çekiliş ile Fenerbahçe forması, maç bileti ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..