REKLAMI GEÇ

FİLEDE BEREKETLİLİ KIZLAR DESTEK BEKLİYOR

FİLEDE BEREKETLİLİ KIZLAR DESTEK BEKLİYOR

3. Lig temsilcimiz Bereketlispor bayan voleybol takımı, hafta sonu zorlu maça çıkıyor. İzmir Büyükşehir Belediyespor’u Hasan Güngör Salonu’nda Saat: 16.00’ta konuk edecek olan temsilcimizde eksik sporcu bulunmuyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 2 Kasım 2013 Cumartesi, 09:45

Türkiye Bayanlar Voleybol 3. Liginde ilimizi temsil eden Bereketlispor, sezonun ilk maçında İzmir ekiplerinden Raspor’a 3-0’lık sonuçla yenilmişti. Sezonun ikinci haftasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek olan Bereketlispor’da eksik sporcu bulunmuyor.

BAŞARILI BİR SEZON GEÇİRMEK İSTİYORUZ

Kendileri için çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını dile getiren kulüp Başkanı Selim Berber, ‘Herkesi maça davet ediyorum’ dedi. Berber,‘Kendi sahamızda oynayacağımız ilk maçımızı kazanmak istiyoruz. Bereketlispor olarak sadece futbolla anılmak istemiyoruz. Voleybol dalında da fair – play çerçevesi içinde başarılı bir sezon geçirmek ve ilimizi güzel bir şekilde temsil edebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz’’ dedi.

HAYDİ MAÇA

Bereketlispor antrenörü İsmail Demirtaş ise, ‘Gecen hafta eksik oyuncularımız vardı. Salondan istediğimiz skorla ayrılamadık. Bu hafta tam kadro çıkıyoruz. Geçtiğimiz haftayı telafi edeceğimizi düşünüyorum. Bütün Denizli’yi maça davet ediyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..