REKLAMI GEÇ

FİLEDE BEREKETLİLİ KIZLAR GALİBİYET PEŞİNDE

FİLEDE BEREKETLİLİ KIZLAR GALİBİYET PEŞİNDE

3. Lig Bayanlar Voleybol liginde ilimizi temsil eden Bereketlispor, hafta sonunda ligin en önemli maçına çıkıyor. Gelişim Koleji’ni Pazar günü saat 14.0’te Hasan Güngör Kapılı Spor Salonu’nda konuk edecek olan temsilcimizin sakat yada cezalı oyuncusu bulunmuyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 19 Aralık 2013 Perşembe, 10:11

Denizli’de voleybol denince akla gelen ilk takım olan Bereketlispor, kader maçına çıkıyor. Ligin dibinden kurtulmak için büyük önem taşıyan Gelişim Koleji maçının hazırlıklarını aralıksız sürdüren temsilcimizin zorlu maça şu kadro ile çıkması bekleniyor. Deniz, Yağmur, Burcu, Büşra, İlayda, Ayşe, Emine, Ezgi, Merve ve Özge ile maça çıkması beklenen Bereketlispor’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

 

”HERKES DAVETLİ”
Ligde inişli çıkışlı bir grafik çizmelerinin geçici bir dönem olduğunu dile getiren Teknik Sorumlu İsmail Demirtaş,”Bütün voleybol severleri salonumuza bekliyoruz” dedi. Demirtaş sözlerine şöyle devam etti. ”Ne yazık ki zaman zaman aldığımız kötü sonuçlarla taraftarlarımızı üzdük. Ama geçiş dönemini atlattığımızı düşünüyorum. Gecen hafta güzel bir galibiyet aldık. Bu galibiyeti seriye çevirmemiz için gelişim maçı büyük önem taşıyor. Bütün voleybol severleri maçımıza davet ediyorum” dedi.

 

BERBER,”ZAMANLA DAHA İYİ OLACAĞIZ”
Voleybola çok önem verdiklerini dile getiren kulüp Başkanı Selim Berber,”Her gecen gün desteklerimiz artarak büyüyecektir” dedi. Berber,”Açık söylemek gerekirse, voleybol branşında yönetim olarak tecrübesiz. Sezon başında ligin bu kadar çetin geçeceğini tahmin etmiyorduk. Gelecek transfer dönemlerinde kadromuzu daha çok güçlendirerek zirveye oynamak istiyoruz. Her gecen gün yardımlarımız artarak devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..