REKLAMI GEÇ

GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI 15 MAYIS’TA BAŞLIYOR

GENÇLİK HAFTASI KUTLAMALARI 15 MAYIS’TA BAŞLIYOR

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını da içine alan Gençlik Haftası etkinlikleri 7 gün sürecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 13 Mayıs 2014 Salı, 09:51

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında kutlanacak. Bir hafta boyunca sürecek etkinliklerin altında Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’nün imzası bulunacak. İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tüm hazırlıkların tamamlandığını açıkladı. 15-19 Mayıs tarihleri arasındaki kutlamalar kapsamında pek çok sportif etkinlik de yer alacak.

VALİ VE BAŞKANA ZİYARET
Etkinlikler kapsamında gençlerden oluşacak bir grup, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile birlikte Vali Abdülkadir Demir ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamlarında ziyaret edecek. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşecek Gençlik Haftası etkinliklerinde; spor turnuvaları, Türk Halk Müziği Şöleni, şehir içi bisiklet turu, açık hava spor gösterileri, canlı performans atölye çalışmaları, Gençlik Şöleni ve tiyatro oyunları Denizlililerle buluşacak.

SPOR TIRI GELİYOR
Geçen yıl başlatılan ‘Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun Projesi’ kapsamında hazırlanan Spor TIR’ları önceki gün Ankara’dan yola çıkarak Türkiye’yi dolaşmaya başladı. Cuma günü Denizli’de olacak Spor Tırı; Çınar Meydanı’nda gün boyunca etkinliklerin odak merkezi olacak. Portatif spor sahaları ile gençlere sporu sevdiren Spor Tırı, 08.00-21.00 saatlerinde alanda olacak.

GENÇLİK MERKEZİ ÜYESİ GENÇLER, ESERLERİNİ SERGİLEYECEK
Gençlik Merkezi kursiyerleri, heyecanla Gençlik Haftasını bekliyor. Gençlik Merkezinde ki kurslarda bugüne kadar öğrendikleri ve ürettikleri eserleri Denizlililerin beğenisine sunacak olan gençler, hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Etkinlikler kapsamında kursiyerlerin hazırladığı resim, ebru, tezhip ve hüsnü hat çalışmaları hafta boyunca Forum Çamlık Alışveriş Merkezinde sergilenecek. Gençlerin hazırladığı bir başka etkinlikte 18 Mayıs Pazar akşamı saat 20.30 da, “Bir Şehnaz Oyunu” isimli tiyatro oyunu Çatalçeşme Oda Tiyatrosunda tiyatro severlerle buluşacak. Türk Halk Müziği dalında genç yeteneklerin buluşacağı, Türk Müziği Şöleni final programına, Halk Eğitim Merkezi ev sahipliği yapacak.

Gençlik Haftasında başta satranç olmak üzere atletizm, boks, badminton, halter, kick boks, masa tenisi branşlarında turnuva ve yarışmalar yapılacak. Açık hava spor gösterileri ise 19 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00 da aynı anda İncilipınar Parkı, Forum Çamlık ve Teraspark’ta gerçekleşecek. Denizlili milli sporcularının da katılacağı gösterilerde badminton, basketbol, boks, eskrim, güreş, jimnastik, judo, karate, kick boks, masa tenisi, voleybol ve taekwondo sporcuları gösteriler sunacak.

Bu yıl 95. Yıldönümü kutlanacak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında; Denizli Atatürk Stadı önünde saat 09.00 da toplanacak gruplar, bando eşliğinde Denizli Valiliğine kadar kortej halinde yürüyecek. Yürüyüşe vatandaşlarda katılabilecek ve kutlamalar Valilik önünde yapılacak etkinliklerle devam edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; hafta boyunca yapılacak etkinliklerde gençlerin bayram coşkusuna tüm Denizlililerin ortak olmasını istedi. 19 Mayıs için “İstiklal mücadelemizin doğum günü” tanımlaması yapan İl Müdürü İbanoğlu; Gençlik Haftasının hem Atatürk’ü anma, hem gençlik hem de spor yönü ile Denizli’de coşkulu bir şekilde kutlanacağını söyledi.

Haftanın kapanışı 21 Mayıs 2014 Çarşamba günü, Ziya Tıkıroğlu Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleşecek “Gençlik Şöleni” ile olacak. Saat 20.00 da başlayacak şölende, gençlik kulüplerinin halk oyunları ekipleri, yerel sanatçılar ve müzik grupları sahne alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..