REKLAMI GEÇ

BAKANLIĞIN GENÇLİK KAMPLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

BAKANLIĞIN GENÇLİK KAMPLARINA BAŞVURULAR BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gençlere yönelik ücretsiz gençlik kamplarına başvurular başladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Mayıs 2014 Pazartesi, 14:34

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından gençlere yönelik her yıl yaz aylarında yapılan ücretsiz Gençlik Kampları için bu yıl ki başvurular başladı. Kamplara katılmak isteyen gençler 5 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında internet adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

Başvurularda deniz kamplarına 12-15 yaş grubundaki gençler, doğa kamplarına ise 16-22 yaş grubunda bulunanlar başvurabilecek. Online olarak başvurusunu yapamayanlar Denizli Gençlik Merkezine gelerek görevliler eşliğinde başvurularını yapabilecek. Gençlik merkezlerinde reşit olanların şahsen; reşit olmayanların ise velisi ile birlikte başvurusu alınabilecek. Eksik ve yanlış beyanda bulunanların başvurularının kabul edilmeyeceği bildirildi.

Gençler, deniz ve doğa kamplarına sadece birer kez katılabileceği için geçmiş yıllarda katılmış olanlar aynı kamp türüne katılamayacaklar. Kamp başvurularında; Şehit ve gazi yakınları, ailesinin ekonomik geliri az olanlar ile ortaöğretimde okuyan ve 2013-2014 eğitim öğretim dönemi içerisinde takdir belgesi alanlara öncelik verilecek. Gençlerin bu hususlardan herhangi birini on-line başvuru esnasında beyan etmesi halinde, kesin kayıt yaptırmak için gençlik merkezine gelindiğinde bu belgelerin ibrazı zorunlu olacak.

Gençlik kamplarına katılmaya hak kazananlar 10 Haziran 2014 tarihinde genclikkamplari.gov.tr internet sitesinden duyurulacaktır. Gençlik kampına katılmaya hak kazananların, kesin kayıt yaptırmak için başvuru sonuç belgesini kampın başlama tarihinden en geç 10 gün öncesine kadar ilgili gençlik merkezlerine giderek onaylatması gerekmektedir. Kamplara katılan gençlerin ulaşım, konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanmakta ve gençlerden her hangi bir ücret alınmamaktadır.

Kampların, gençlerin spor ve sanat eğitimi almalarının yanı sıra farklı kültürden gençleri buluşturduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu; Denizlili gençleri kamplara katılmaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..