REKLAMI GEÇ

GENÇLİK SPOR MÜDÜRLĞÜ PROJELER ÜRETECEK

GENÇLİK SPOR MÜDÜRLĞÜ PROJELER ÜRETECEK

GEKA’nın Proje Teklif Çağrısı kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün teklif ettiği ve destek gören “Avrupa Birliği Mali Kanakları ve Proje Hazırlama Eğitimi” üç gün süren eğitimin ardından tamamlandı.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Şubat 2014 Cuma, 13:20

Proje hazırlama pratiklerinin geliştirilmesine yönelik yapılan eğitimler 11-13 Şubat 2014 tarihlerinde Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu içinde bulunan VİP toplantı salonunda gerçekleşti.

Güney Ege kalkınma Ajansı (GEKA)’nın teknik destek kapsamında verdiği eğitimlere, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün farklı birimlerinden karma bir şekilde oluşturulan 21 kişilik proje ekibi katıldı. Gençlik ve Spor üzerine yeni projeler hazırlayacak ekip sportif eğitim uzmanları, antrenörler, gençlik liderleri ve memurlardan oluşuyor.

Katılımcılar proje döngüsü eğitimi çerçevesinde; proje kavramı, proje fikirlerinin üretilmesi, bu fikirler üzerine proje hazırlanması, planlanması ve proje hazırlama pratiklerinin geliştirilmesine yönelik eğitmen Tolgahan Oysal tarafından verilen 27 saatlik eğitime katıldı.

Tamamlanan eğitimin ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve şube müdürlerinin katıldığı sertifika programına geçildi. Proje kültürünün bölgede yaygınlaşması için çalışan GEKA yönetimine teşekkür eden İbanoğlu; proje ekibine Gençlik ve Spor alanında hazırlayacakları projelerde başarılar diledi. Program katılımcılara sertifikalarının verilmesi ile son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..