REKLAMI GEÇ

GENÇLİK SPORUN YAZ OKULLARI HAFTA SONUNDA BAŞLIYOR

GENÇLİK SPORUN YAZ OKULLARI HAFTA SONUNDA BAŞLIYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün her yıl gerçekleştirdiği ücretsiz yaz okulları hafta sonunda başlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Haziran 2019 Perşembe, 09:13

İl müdürlüğü bu yıl da çocukları sporlu buluşturuyor. Yaz okullarının açılışı Cumartesi günü Recep Yazıcıoğlu Kapalı Salonu’nda gerçekleşecek.  Yaz boyunca çocuklar 22 branşta ücretsiz kurslara katılabilecek.

Yapılan açıklamada kayıt işlemlerinin devam ettiği kaydedildi. Açılış tarihinden sonra da kayıtların devam edeceği belirtildi. Yaz okullarına katılmak isteyen engelliler için de 12 ayrı branşta kurslara katılım sağlanabilecek.

Çocukların yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için çalışmaların sürdüğünü kaydeden Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, 5–18 yaş grubunu kapsayan kurslara davette bulundu.  Yaz okullarıyla çocuklara yeni

beceriler kazandırmak ve kendilerine olan güveni pekiştirmelerine yardımcı olmanın amaçlandığını söyleyen İbanoğlu, kurslarda çocukların rekabet içinde paylaşmayı öğrendiğini söyledi. Çocukları için sporun önemini bilerek kurslara kayıt yaptıran velilerin ilgisinin kendilerini memnun ettiğini kaydeden İbanoğlu, bu yaz dönemi için tüm çocukları Yaz Spor Okulları kurslarına davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..