REKLAMI GEÇ

Güreş Eğitim Merkezi kapılarını açıyor

Güreş Eğitim Merkezi kapılarını açıyor

Güreş Eğitim Merkezi geleceğin şampiyonlarına kapılarını açıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Nisan 2014 Pazartesi, 11:01

DENİZLİSPORHABER/ Güreş Eğitim merkezi 2014-15 öğretim yılı için öğrenci sporcular kabul edecek. Küçük yaşta yetenekli sporcuların keşfedilip, eğitim merkezlerine kazandırılması süreci için çalışmalar başladı. Denizli’de yapılacak birinci aşama sınavlar ay sonunda gerçekleşecek. Sınavlar 30 Nisan’da Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.
2003-2004 doğumlu öğrencilere açık olacak sınavlara sporcu adayları velilerinin izni ile başvuruda bulunabilecek. Aynı sıkletteki sporcuların güreşlerinin ardından dereceye girecek öğrenciler Dalaman’da yapılacak ikinci aşama sınavına girmeye hak kazanacak. Bu sınavda da başarı gösterenler Güreş Eğitim merkezlerine kayıt yaptırabilecek.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Denizli Güreş Eğitim Merkezinde öğrenci sporcular hem okullarına devam ediyor, hem de güreşin tüm inceliklerini öğreniyor. Sporcuların diyetisyen gözetiminde beslenmeleri, dinlenmeleri, teorik dersleri, antrenmanları ve konaklamaları Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılıyor. Şu an itibariyle yatılı olarak kalan 29 öğrenci sporcusu bulunan Güreş Eğitim Merkezi, milli takımlara bugüne kadar onlarca sporcu yetiştirdi. Yaşları 9 ile 17 arasında değişen genç sporcuların her türlü ihtiyaçları ile ilgilenilen merkezde, antrenman programlarını takip eden 4 antrenör, sporcuların okul başarılarını artırmaya yönelik görev yapan 2 belletmen ve 2 eğitim uzmanı bulunuyor” denildi.
Başvuruda bulunacak öğrenciler sağlık raporu, vukuatlı nüfus cüzdanı örneği ve veli izin belgesi ile müracaat edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..