REKLAMI GEÇ

Güreşte şampiyonlar belirlendi

Güreşte şampiyonlar belirlendi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva tamamlandı.

/ DENİZLİSPORHABER / 20 Ocak 2014 Pazartesi, 11:21

SELAMİ AYDIN / Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün okul spor faaliyetleri programında yer alan güreş il birinciliği müsabakaları tamamlandı. Serbest ve grekoromen kategorilerinde gerçekleşen turnuvalar Nalan Kaynak Anadolu Lisesi’nde yapıldı.  Güreşçiler tartıların ardından ilk iki gün 17-18 yaş kategorisinde 10 ayrı sıklette mindere çıktı. Müsabakalar sonunda serbest stilde Mehmet Akif Ersoy Lisesi ve grekoromen de Cedide Abalıoğlu Lisesi rakiplerine üstünlük sağlamayı başardı.

Aralarında geleceğin şampiyon adayı güreşçilerin olduğu 15-16 yaş kategorisinde ki maçlar heyecan dolu geçti. Sekiz farklı sıklette mindere çıkan sporcular birbirine üstünlük sağlayabilmek için kıran kırana güreşti. 15-16 yaş serbest ve grekoromen stilde Hanife Ahmet Paralı EML şampiyon olarak adını bir gruplara yazdıran okul oldu.

Dereceye giren sporculara madalyalarını ve kupalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile Okul Sporları İl Temsilcisi Mustafa Bardakçı birlikte verdi. İl Müdürü İbanoğlu ödül töreninin ardından kısa bir açıklama yaptı. “Okul sporları Türk sporu için çok önemli” diyen İbanoğlu, buralardan çıkacak genç yeteneklerin tespit edilip iyi değerlendirilmesi halinde Türk sporuna önemli yıldızların kazandırılacağını söyledi. Denizli’den yetişecek sporcuların ileride milli formayla ilimize gurur yaşatacağına inandığını belirten İbanoğlu; gruplarda ilimizi temsil edecek okullara başarılar diledi.

İŞTE DERECEYE GİRENLER
17-18 yaş serbestte dereceye giren güreşçiler şöyle: Ferdi Akgün, Tolga Yıldırım, Erkan Targıl, Cemil Direk, İlyas Gözen, Tolunay Keleş, Tunahan Aytekin, Berak Göner, Yunus Emre Saldamlı 17-18 yaş grekoromende dereceye giren güreşçiler: Abdülaziz Deligöz, Ahmet Küskün, Burak Sürün, Hüseyin Arılık, Şahabettin Aslan, Doğan Dağ, Emre Mutluluk, Sinan Kundak, İsmail Uğur

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..