REKLAMI GEÇ

HAKEM VE GÖZLEMCİLERDEN İBANOĞLU’NA ZİYARET

HAKEM VE GÖZLEMCİLERDEN İBANOĞLU’NA ZİYARET

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli şubesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu ziyaret etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2013 Cuma, 12:24

​Oluşturduğu yeni yönetimle çalışmalarına başlayan Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği yeni sezon açılışı öncesi İl Müdürü İbanoğlu’nu ziyaret etti. Dernek Başkanı Emrah Bayrakçı, Başkan Vekili Özmen Atalay, Sayman Serdar Çiftçi, Sekreter Oğuzhan Özkan ve Üye Volkan Çalhan’dan oluşan ekip çalışmaları hakkında bilgi verdi. Denizli’de ki hakemlerin sosyal aktivitelerle aktif görevlerinde başarılarını sağlamayı amaçlayan dernek; hakem ve gözlemcilerin birbirleri olan ilişkilerinde de önemli bir rol oynuyor.

Spor Toto Süper Ligde Üst klasman gözlemcisi olarak görev alan Ahmet İbanoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen İbanoğlu hakem camiasının eğitimlerle, seminerlerle ve çok çalışarak az hata yapıp kendini yenilediğini söyledi.

1989 yılında kurulan Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli şubesi, Atatürk Stadyumu kapalı tribün altında çalışmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..