REKLAMI GEÇ

Hanbatlı kızlar sezonu açıyor

Hanbatlı kızlar sezonu açıyor

Denizli’nin tek bayan futbol takımı Denizli Hanbat sezonu Aydın deplasmanında açıyor. Kızların hedefi grupta ilk ikide yer almak.

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Kasım 2013 Cuma, 09:29

SELAMİ AYDIN

Denizli Hanbat Bayan Futbol Kulübü, TFF Bayanlar 2. Ligi’nde sezonu 3 Kasım’da açıyor. Denizli temsilcisi ilk maçında Aydın temsilcisi 7 Eylül Gençlikspor deplasmanına konuk olacak. Talat Çelik’in çalıştırdığı Hanbat ilk maçını Pazar günü Adnan Menderes Yan Sahası’nda oynayacak.

Deneyimli Çalıştırıcı Talat Çelik bu yıl liglerde statünün değişeceğini hatırlatarak hedeflerinin mutlak ilk iki içinde yer almak olduğunu söyledi. Öncelikle Bayanlar 1. Ligi’ne yükselme mücadelesi vereceklerinin altını çizen Çelik, “Bu sezon sonunda Türkiye’de ilk kez 3. Lig kurulacak. İlk iki içinde yer alamayan takımlar 3. Lig’de mücadele edecek. Play-off’lardan elenen takımlar da 2. Ligi oluşturacak” dedi.

9 grupta 68 takımın mücadele edeceği Bayanlar 2. Ligi’nde Hanbatlılar 4. Grupta yer alıyor. Denizli temsilcisi Vatan Halk Oyunları, Nazilli Belediyespor, Küplüpınar Yeşildağ, 7 Eylül Gençlik, Beden Eğitimi ve Spor Eğitim Merkezi, Elitspor, Gemlik Zeytinspor ve Kızılcaköy ile mücadele edecek.

Haftada 4 idman gerçekleştiren takım Bozkurt’ta yaptığı çalışmaların yanı sıra Denizli’de de antrenmanlar gerçekleştiriyor.

Bu yıl işlerinin bir hayli zor olacağına değinen Teknik Sorumlu Talat Çelik bu yıl ligin çok heyecanlı geçeceğini belirtti. Çelik, “İkinci ligde üst ligdeki takımlardan çok daha iyi çok sayıda takım var. Biz de geçen yılki kadromuzu koruduk. Şampiyon kadromuzdan Ayşegül’ü yeniden kadromuza kattık. Hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..