REKLAMI GEÇ

YILMAZ HAVALI TÜFEKTE TÜRKİYE REKORU KIRDI

YILMAZ HAVALI TÜFEKTE TÜRKİYE REKORU KIRDI

Genç sporcu Nazmi Burak Yılmaz, havalı tüfek yarışmasında Türkiye rekoru kırdı. Nazmi, ödülünü Emniyet Müdürü Zeki Bulut’un elinden aldı.

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Kasım 2013 Perşembe, 12:40

26-31 Ekim tarihleri arasında Mersin’de düzenlenen Türkiye Gençler Havalı Tüfek şampiyonasına, Nazmi Burak Yılmaz Emniyetspor adına katıldı. Şampiyonada muhteşem bir performans sergileyen Yılmaz, topladığı 612.6 puan ile kendisine ait olan Türkiye rekorunu tekrardan kırdı.
yılmaz’a destek olacaklarının sözünü veren Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, ”Spor Bakanı Sayın Suat Kılınç ve federasyon başkanı ile Nazmi için görüşeceğim. Genç sporcumuzun rekorlarına 2016 olimpiyatlarında devam etmesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.
Atıcılık, okçuluk, boks, judo, tekvando, muay thai, satranç, masa tenisi ve güreş kategorilerinde bir çok şampiyonluklar elde ettiklerini hatırlatan Emniyetspor Kulüp Başkanı Emin Şen, ”Spor sadece futboldan ibaret değildir” dedi. Şen, ”Ne yazık ki futbol endüstrisi çok büyük bir ekonomi haline geldi. Diğer branşlarımız büyüyen futbol ekonomisinin yanında yarışmakta güçlük çekiyorular. Fakat spor sadece futboldan ibaret değildir. Biz ilimizde ki genç sporculara daha çok destek olabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Ne kadar gencimizi spora yöneltebilirsek ve zararlı alışkanlıklarda uzak tutabilirsek bizim için o kadar başarıdır. Prensipli çalışmamızın yanında elde ettiğimiz maneviyat duygusunun yanında, kazandığımız şampiyonluklarda bize ayrı bir gurur veriyor. Nazmi kardeşimizi canı gönülden kutluyorum. İnşallah başarılarının devamı gelecektir” dedi.
Emniyetspor’un başarılı sporcusu Nazmi Yılmaz ise kendisine destek olan herkese çok teşekkür etti. Genç sporcu sözlerine şöyle devam etti. ”Ailem, Yöneticilerimiz, Müdürümüz ve sporcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Denizli’mizin adını daha iyi duyurabilmek için çalışmalarıma daha çok ağırlık vereceğim. Olimpiyatlara katılmayı çok istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..