REKLAMI GEÇ

HOROZUN SPONSORU GALİBİYETLERDEN MEMNUN

HOROZUN SPONSORU GALİBİYETLERDEN MEMNUN

Denizlispor’un galibiyet serisine Tekden de kayıtsız kalmadı

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Mart 2014 Çarşamba, 11:41

SELAMİ AYDIN / Denizlispor’un isim sponsoru Tekden Hastanesi yeşil siyahlıların son üç maçı kazanmasına kayıtsız kalmadı. yapılan açıklamada sponsorluktan duyulan memnuniyet dile getirildi, “Sponsorluğumuzun en güzel karşılığı alınan galibiyet” denildi.

Son üç karşılaşmada gösterdiği üstün performans nedeniyle Tekden Denizlispor teknik direktör ve futbolcularına tebrik mesajını ileten Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık: “Yaşanan bazı sıkıntıların geride kaldığını görmek bizi mutlu ediyor. Şimdi yapılması gereken tek şey, dün olanları dünde bırakarak ileriye doğru, lig birinciliğine doğru emin adımlarla yürümektir” Dedi.

10 yıldır Denizli’de hizmet sektöründe olduklarını ve bu hizmetlerini Tekden Denizlispor’a olan sponsorlukla taçlandırdıklarını ifade eden Işık, sözlerine şöyle devam etti: “Tekden Grup olarak sağlık alanında vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi sahada da şehrimizin gözbebeği Denizlisporumuzun da yanındayız. Sağlıkta da sahada da hep yanyana anlayışı ile vatandaşımızla omuz omuza, el ele vererek yolumuza devam ediyoruz. Gerek teknik direktörümüz Özcan Bizati gerekse sahaya alın terini döken, galibiyet için canla başla mücadele veren tüm futbolcularımız sponsorluğumuzun karşılığını galibiyet sevinci olarak verdikleri için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..