REKLAMI GEÇ

İKİ TARAFTAR GRUBU KARŞI KARŞIYA GELDİ

İKİ TARAFTAR GRUBU KARŞI KARŞIYA GELDİ

Atatürk Stadı’ndaki kutlamaları Çınar’a taşıyan yeşil siyahlı taraftarlar karşılarında Galatasaray taraftarını buldu. Kısa süreli gerginlik yaşandı, polis müdahaüle etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Mayıs 2019 Pazar, 23:16

Spor Toto 1. Lig Şampiyonu Denizlispor ile Süper Lig Şampiyonu Galatasaray taraftarları kısa süreli arbede yaşadı. Denizli Atatürk Stadı’ndaki şampiyonluk törenine sona ermesinden sonra kentin çeşitli noktalarına dağılan Denizlispor taraftarları ile kutlama yapan Galatasaray taraftarları arasında kavga çıktı.

İlk temasın PAÜ kampüsü bölgesinde gerçekleştiği öğrenildi. Burada Denizlispor taraftarlarının amfiye gelmesinden sonra oradaki Galatasaray taraftarları ile tartışma çıktığı öğrenildi. Polisin biber gazı ile müdahale etmesinden sonra taraflar ayrıldı.

Atatürk Stadı’nı terk eden Denizlispor taraftarlarından bir kısmı ise Delikliçınar Meydanı’na geldi. Burada kutlama yapan Galatasaray taraftarlarını gören yeşil siyahlı taraftarlar sarı kırmızılıları meydandan atmak istedi.

“Burası Denizli İstanbul değil” diye tezahüratta bulunan Denizlispor taraftarları ile Galatasaray taraftarları arasında zaman zaman arbede yaşandı.

Polis yeşil siyahlı taraftarların meydana geldiğini görünce Galatasaray taraftarlarını meydandan uzaklaştırdı. Buna karşın karşı kaldırımda bekleyen Galatasaray taraftarları Denizlisporluların yine tepkisini çekti. Yeşil siyahlılar “Emniyet cimbomu dışarı çıkar” diye tezahüratlar yaptı.

Bu sırada geniş güvenlik önlemleri alan polis iki grubun temas kurmasını engellemek için büyük çaba harcadı. Çevik kuvvet ekipleri iki taraftar grubunu karşı karşıya getirmedi ama taraftarlar arasında karşılıklı taş atıldı. Her iki taraftar grubu da daha sonra kutlamalarını sürdürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 20 Mayıs 2019, 10:24

buranın denizli olduğunu giresun maçından sonra öğrenenler yıllardır neredeydiniz.Utanmadan birde sokaklarda millete saldırıyorsunuz.