REKLAMI GEÇ

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ DEV ADIMLAR ATACAK

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ DEV ADIMLAR ATACAK

Forum Çamlık’ın önderliğinde bu yıl ikincisi gerçekleşecek Küçük Dev Adımlar projesi basketbolu özendirecek.

/ DENİZLİSPORHABER / 28 Nisan 2014 Pazartesi, 13:54

Forum Çamlık organizasyonunda düzenlenen Baszketbola Küçük Dev Adımlar projesinin ikincisi Çarşamba günü gerçekleşecek. denizli Valiliği, Emniyet Müdürlüğü ve PAÜ’nün de desteklediği proje ilköğretim öğrencilerini basketbolla buluşturuyor.
Proje kapsamında 50 çocuk daha, antrenörler eşliğinde basketbol oynayıp, maçlara hazırlanarak hem sporun hem de takım olmanın önemini öğrenme fırsatı bulacak. Projeye katılan çocukların proje sayesinde edindikleri basketbol eğitimini sergileyecekleri protokol maçıyla renklenecek. Şölenler akrobatik basketbol gösteri grubu ‘Karizma Show’un nefes kesen gösterileriyle devam edecek.

Ekonomik gücü olmayan çocukları spora teşvik etmeyi ve basketbolu yaşamlarının bir parçası haline getirmelerini sağlamayı hedefleyen projeyle bu yıl da,Denizli il merkezinde sosyo-ekonomik durumu zayıf bölgelerdeki ilkokulların 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıflarından 50 çocuğa antrenörler eşliğinde basketbol eğitimi veriyor. Denizli Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda antrenman yapan çocukların güvenlik ve rahatlıkları için gerekli tüm materyaller, Forum Çamlık Alışveriş Merkezi tarafından sağlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..