REKLAMI GEÇ

Madenci ailelerine yardım elini uzattı

Madenci ailelerine yardım elini uzattı

Tekden Denizlispor’da Mehmet Özsoy Soma’da madencilerin ailelerine yardım etti.

/ DENİZLİSPORHABER / 20 Mayıs 2014 Salı, 12:01

Soma’da yaşanan maden faciası nedeniyle tüm Türkiye yasa boğuldu. Feci olaya tüm Türkiye’den maddi manevi büyük destek geldi. Soma’ya gidenler arasında Mehmet Özsoy’da vardı. Kimseye haber vermeden kalkıp sessiz sedasız yola çıkan Mehmet Özsoy, önceki gün soluğu Soma’da aldı. Hayatını kaybeden madencilerin yakınlarına da başsağlığı diledi. Tüm Türkiye’yi yasa boğan bu patlama sonunda hayatını kaybeden madencilerimize Allah’tan rahmet, kederli aile ve yakınlarına başsağlığı dilerim diyen Mehmet Özsoy,”Milletimizi derinden üzen müessif kazada yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar dilerim” dedi.

10 BİN TL NAKİT 1 KIZ ÇOCUĞUNUN EĞİTİM MASRAFLARI
Başkan Mehmet Özsoy’un Soma’da yaşanan facia nedeniyle acılı ailelerden birine 10 bin TL nakit para yardımı yaptığı ve babasını kaybeden bir kız çocuğunun ise tüm eğitim masraflarını üstlendiği öğrenildi. Özsoy’un ayrıca önümüzdeki günlerde tekrar Soma’ya giderek bir kısım daha ayni ve nakdi yardım daha yapacağı öğrenildi.

1 KAMYON DOLUSU GİYİM EŞYASI
Mehmet Özsoy’un ayrıca Denizli Büyükşehir Belediyesini bağlı ‘Sevgi Eli’ ekipleri vasıtasıyla Soma’da yaşanan facia nedeniyle mağdur olan ailelere verilmek üzere 1 kamyon dolusu çocuk, bay ve bayan giyim eşyası yardımı yaptığıda öğrenildi. Mehmet Özsoy konu ile ilgili ise şunları söyledi.”Annelerin, ‘çocuklarımızı nasıl okutacağız, yetiştireceğiz’ diye feryatları vardı. Elbette devletimiz sahiplenecektir, milletimiz büyük millettir, sahiplenecektir. Devletimiz yaşanan faciadan sonra her dakika acılı ailelerin yanında olmuştur” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..