REKLAMI GEÇ

MURAT TURAN DÜNYA İKİNCİSİ

MURAT TURAN DÜNYA İKİNCİSİ

Hollanda’da düzenlenen Para Okçuluk Dünya Şampiyonası’nda Denizlili sporcular Murat Turan ve Sevgi Yorulmaz da sahne aldı. Her iki sporcu Tokyo bileti alırken Murat Turan iki gümüş madalya kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 10 Haziran 2019 Pazartesi, 09:12

Hollanda’nın Hertogenbosch kentinde gerçekleştirilen Para Okçuluk Dünya Şampiyonası sona erdi. Denizli’den Murat Turan ve sevgi Yorulmaz milli takım kafilesi dahilinde şampiyonada boy gösterdi.

Her iki sporcu da gösterdikleri başarı ile 2020 yılında Tokyo’da yapılacak Paralimpik Oyunları’na katılma hakkı kazandı.
Murat Turan hem bireyselde hem de takım olarak gümüş madalya kazandı.

Makaralı Yay Erkek Takımı’nde yer alan Turan, takım arkadaşları Bülent Korkmaz ve Erdoğan Aygan ile birlikte önemli bir başarının altına imza atmasını bildi. Zirveyi zorlayan Türkiye takımı şampiyonada ikincilik elde etti.
Bireysel Makaralı Yay’da finalde ABD’li Ben Thampson ile altın için mücadele eden Murat Turan gümüş madalyanın sahibi oldu.

Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu Denizlili sporcuları şampiyonada gösterdikleri başarı için tebrik etti. Gençlik Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya da Denizlili sporcuları kutlayan paylaşımlarda bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..