REKLAMI GEÇ

NESRİN ÇETİN MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILACAK

NESRİN ÇETİN MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILACAK

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Milli Judocusu ve gururu Nesrin Çetin, Avrupa Şampiyonası öncesi, Trabzon’da yapılacak olan Milli Takım hazırlık kampına katılacak.

/ DENİZLİSPORHABER / 3 Eylül 2013 Salı, 11:20

Bu yıl Milli Forma ile katıldığı 6 önemli organizasyondan üç birincilik, bir ikincilik ve iki üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Milli Judocusu Nesrin Çetin, 5-17 Eylül 2013 tarihleri arası Trabzon’da yapılacak olan, Judo Milli Takım kampına katılmak için yola çıktı. 20-22 Eylül 2013 tarihleri arasında, Bosna Hersek’te yapılacak olan Avrupa Gençler Judo Şampiyonası’na, Judo Milli Takımı ile katılacak olan Nesrin Çetin, Trabzon’a gitmeden önce Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu’nu ziyaret etti.

Başarılı sporcu Nesrin Çetin’i makamında kabul eden Başkan Uzunoğlu, Nesrin’in her yönüyle örnek sporcu olduğunu belirterek, Milli Takım kampında ve Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi. Denizli Belediyespor’un amatör branşlarda ki faaliyetlerini artarak devam ettiğini vurgulayan Uzunoğlu, önemli başarılar elde ettikleri Judo’da 130 lisanslı sporcunun bulunduğunu, hali hazırda 300 kişinin judo kurslarına katıldığını ve toplamda ise bin 200 kişiye de judo eğitimi verdiklerini hatırlattı.

Hedefinin şampiyonluk olduğunu belirten Nesrin ise antrenörü Gökhan Yörük ile Denizli’de 15 günden bu yana çok yoğun şekilde antrenman yaptıklarını ve günde 3 kez çalıştıkları için Milli Takım kampına hazır gideceğini söyledi. Gençler kategorisinde 5 bayan 3 erkek ile Bosna Hersek’e gidecek olan Judo Milli Takımı’nda 44 kiloda yarışacak olan Nesrin Çetin, Judo Milli Takımının madalya şansı yüksek olan sporcuların başında geliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..