REKLAMI GEÇ

PEV CUMHURİYETİ TURNUVALARLA KUTLADI

PEV CUMHURİYETİ TURNUVALARLA KUTLADI

Özel PEV Okulları Beden Eğitimi Zümresi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde voleybol ve basketbol turnuvaları düzenledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Kasım 2016 Salı, 09:22

Denizli’nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olan Özel PEV Okulları, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında da farkını ortaya koydu. Okul, kutlamalar çerçevesinde voleybol ve basketbol turnuvası düzenledi.

Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya bir yandan Cumhuriyeti kutlarken bir yandan da öğrencilerine küçük yaştan itibaren sporu sevdirmeyi, sosyal çevrelerine uyumlarını kolaylaştırmayı, yeni arkadaşlıklar edinmeyi ve centilmence mücadeleyi öğrettikleri turnuvayı düzenlediklerini duyurdu.

Etkinlik öğrencilerin yıl içindeki müsabakalar öncesi tecrübe edinmesini de sağlarken, okul takımlarının sezon öncesi performansları da gözlemlenmiş oldu.

01112016_PEV_ic

Basketbol maçlarına 120, voleybol maçlarına ise 101 öğrencinin katıldığı turnuvada 5C, 6C, 7A ve 8A voleybolda; 5B, 6B, 7C ve 8B ise basketbolda birinci oldular. Şampiyon sınıflar, ödüllerini Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya’nın elinden aldı.

Sporu, Cumhuriyet fikriyle birleştirmekten büyük keyif aldıklarını dile getiren Özel PEV Okulları Genel Müdürü Pınar Kaya; çocukların oyunlarda sergiledikleri barışçıl tutumun görülmeye değer ve tüm insanlar tarafından örnek alınacak nitelikte olduğunu vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..