REKLAMI GEÇ

RAKİP ADANASPOR EVİNE ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

RAKİP ADANASPOR EVİNE ÜÇ PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

Denizlispor’un ligdeki rakibi Adanaspor, Antalya’da oynanacak karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istiyor. Son çalışmasını bugün Adana’da tamamlayıp havayolu ile Antalya’ya geçecek olan Akdeniz temsilcisi Teknik Direktör Ercan Albay’ın görevine son vermişti. Turuncu beyazlıların başında sahaya Eyüp Arın çıkacak. Osman Yereşen Tesislerinde maç hazırlıklarını sürdüren takımda hafif sakatlığı bulunan Tiago’nun durumu maç saatinde netleşecek. Maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, Denizlispor’un da tıpkı…

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Ekim 2013 Cumartesi, 10:55

Denizlispor’un ligdeki rakibi Adanaspor, Antalya’da oynanacak karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istiyor. Son çalışmasını bugün Adana’da tamamlayıp havayolu ile Antalya’ya geçecek olan Akdeniz temsilcisi Teknik Direktör Ercan Albay’ın görevine son vermişti. Turuncu beyazlıların başında sahaya Eyüp Arın çıkacak.

Osman Yereşen Tesislerinde maç hazırlıklarını sürdüren takımda hafif sakatlığı bulunan Tiago’nun durumu maç saatinde netleşecek. Maça iyi hazırlandıklarını söyleyen Adanaspor Teknik Sorumlusu Eyüp Arın, Denizlispor’un da tıpkı kendileri gibi teknik direktör değişikliğine gittiğini hatırlatarak, “Yeni bir kan değişimi yaşadılar. Bu nedenle mutlaka kazanmak isteyeceklerdir. Maçın Antalya’da oynanması bizim için avantaj olabilir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..