REKLAMI GEÇ

SAMSUNSPOR DENİZLİ’YE GALİBİYET İÇİN GELİYOR

SAMSUNSPOR DENİZLİ’YE GALİBİYET İÇİN GELİYOR

Karadeniz temsilcisi Denizli’den puanlar çıkarmak istiyor. Yönetici Soğuk futbolculara; “Birlik ve beraberliğimizi korursak istediğimizi alırız” mesajı verdi

/ DENİZLİSPORHABER / 13 Eylül 2013 Cuma, 11:57

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, Denizlispor maçını kazanarak kalitelerini ortaya koymak istediklerini söyledi. Soğuk, “Galip gelmek için sahadaki birlik ve beraberliğimizi sürdürmemiz gerekiyor” dedi.

PTT 1’inci Lig ekiplerinden Samsunspor, deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçına odaklandı. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı Beyazlılarda moraller üst seviyede. Hedeflerinin Denizlispor karşısında galip gelmek ve takımdaki olumlu havayı devam ettirmek olduğunu söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, “Galip gelmek için takımdaki birlik beraberliğin saha içerisinde de sürmesi gerekiyor. Oyuncularımızdan bunu arzu ediyoruz. Gerçekten hem oyun anlayışı, hem de fiziki olarak iyi bir noktadayız. Denizlispor maçı ile birlikte 1 haftada 3 karşılaşma yapacağız. Bu maçlara hazır olduğumuzu alacağımız sonuçlarla göstermek istiyoruz” dedi.

YENİ TRANSFERLER HOCAYA BAĞLI

Yeni transferler Arif Şahin ve Eldin Adiloviç hakkında da değerlendirmelerde bulunan Futbol Şube Sorumlusu Nihat Soğuk, “2 oyuncumuz da hazır durumda. Orduspor ile yaptığımız hazırlık karşılaşmasında Arif 80 dakika, Adiloviç de 25 dakika forma şansı buldu. 2 oyuncumuzun da oynayıp oynamayacağı konusundaki son kararı teknik direktörümüz Hüseyin Kalpar verecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..