REKLAMI GEÇ

SAMSUNSPOR’DA DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

SAMSUNSPOR’DA DENİZLİSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

PTT 1.Ligi ekiplerinden Samsunspor gelecek hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıkları başladı

/ DENİZLİSPORHABER / 10 Eylül 2013 Salı, 09:49

PTT 1. Ligi ekiplerinden Samsunspor gelecek hafta sonu deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıkları başladı. Samsunspor Başkanı Emin Kar, bundan sonra kendi sahalarında maç kaybetmek istemediklerini belirtti.

Nuri Asan Tesislerinde gerçekleştirilen idmanda Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Kırmızı Beyazlı futbolcularla idman sahasında kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantının ardından düz koşu ile başlayan idman kondisyon ağırlıklı çalışmayla sürdü. İdman yarım sahada çift kale maçla son buldu. İdmanda sakatlıkları süren kaptan Adnan ve Taha düz koşu yaptı.

“MÜTEVAZİ AMA ÇOK KOŞAN BİR TAKIMIZ”

Çok koşan ve mücadele eden bir takım oluşturduklarını belirten Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar, “Son iki maçımızı galibiyetle bitirdik. Hemen havaya girip, havalara uçmaya gerek yok. Adımlarımızı bilerek yavaş yavaş atıyoruz. Mütevazi bir takım havasında ama çok koşan ve mücadele eden, arkadaşlığı üst seviyede olan bir takım oluşturduk. Maçlara tek tek bakıyoruz. 1 hafta içerisinde 3 maç oynayacağız. Bütün oyuncularımıza ihtiyacımız var. Bunlardan ilkini Denizlispor ile oynayacağız. Adnan ve Taha’nın sakatlıkları sürüyor. Son Orduspor ile oynadığımız hazırlık maçında da Ahmet Burak Solaker sakatlandı. Büyük bir ihtimal ile onlardan yararlanamayacağız. İnşallah Denizli’den iyi bir sonuçla dönüp önümüze bakmak istiyoruz” dedi.

Maçları tek tek analiz ettiklerini ifade eden Başkan Kar, “Sezon sonu düşüncemiz daha çok erken. Şuandaki ilk hedefimiz Denizlispor maçıdır. Maçlara tek tek bakıyoruz. İyi hazırlanıyoruz. İyi bir takım havası yakaladık. Bu sezon ilginç bir lig oluyor. Çünkü kimin kimi nerede yeneceği belli olmuyor. Bunu geçen haftaki maçlarda gördük. Her takım eksik olan taraflarını tamamladı. Biz sadece kendi işimize bakıyoruz. Konsantrasyonumuz tamamen Denizlispor maçı oldu. Denizlispor maçından sonra yine içeride muhteşem taraftarın önünde Adana Demirspor’u ağırlayacağız. Bundan sonra kendi sahamızda kaybetmek diye bir şey düşünmüyorum. Yani içerideki maçlarımızı kaybetmememiz gerekir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..