REKLAMI GEÇ

Denizlisporlu taraftarlar verilen cezaya tepki gösterdi

Denizlisporlu taraftarlar verilen cezaya tepki gösterdi

Kendilerine Yeşil Cephe diyen bir grup taraftar, Bucaspor maçında çıkan olaylar nedeniyle aldıkları maç izlememe cezasına isyan etti

/ DENİZLİSPORHABER / 6 Eylül 2013 Cuma, 12:25

Denizlispor’un yeni taraftar oluşumlarından biri olan Yeşil Cephe öfkeli. Bucaspor maçı nedeniyle maça girmeme cezası alan taraftarlar bir yandan hukuki yollarla mücadelelerini sürdürürken bir yandan da protesto gösterisi düzenliyor. Taraftarlar son olarak Denizli Adliyesi önünde açtıkları pankartlarla seslerini duyurmaya çalıştı.

Yeşil Cephe taraftar grubu yaptığı açıklamada “Bizler haksızlığa uğradığımızı düşünüyoruz. Hak etmediğimiz bir ceza nedeniyle bu gün arkadaşlarımız stadyuma girip takımımızı destekleyemiyor. Bizler konulan tedbir kararının kaldırılmasını işitiyoruz. Bunun içinde elimizden geleni yapacağız. Grubumuz yeni bir oluşum.  Bizler en azından tedbir kararımızın kaldırılmasını istiyoruz. Eğer adalet bizleri suçlu görürse yine boynumuz kıldan incedir.

Bizler görüntüleri avukatlar eşliğinde izledik. Ancak bir suç unsuru bulamadık. Kurunun yanında yaşta yandı. mahkeme aralık ayına kadar tedbir kararı koyduğu için aralık ayına kadar maçlara giremiyoruz. Tedbirin kaldırılması için buradayız. Mahkeme karar veresiye kadar bizler maçlara gidip takımımızı desteklemek istiyoruz” dedi. Grup daha sonra olaysız dağıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..