REKLAMI GEÇ

TEHLİKELİ GERGİNLİK

TEHLİKELİ GERGİNLİK

Çınar’da Denizlispor ve Galatasaray taraftarları arasındaki gerginlik büyüdü. Polis takviye kuvvetleri olay yerine sevk etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Mayıs 2019 Pazar, 23:25

Denizlispor taraftarları ile Galatasaray taraftarlarının şampiyonluk kutlamalarında karşı karşıya gelmesi Çınar’da gerginliğe neden oldu.

Galatasaray taraftarları Yeni Cami’nin önündeki kaldırımda toplanırken yeşil siyahlı taraftarlar meydanda kaldı. Her iki taraftar grubu sloganlarla birbirine seslendi.

Arada polis kordonu oluşturulsa da zaman zaman taraftarların gruplar halinde ara sokaklara koştukları gözlendi.

Olay yerine takviye polisler geldi. Polis ekipleri taraftarlara daha sonra TOMA ile müdahale etti. Tazyikli ve biber gazı kullanan polisler taraftarı meydandan uzaklaştırdı. Taraftarlar arar sokaklara dağılırken kutlamalarını sürdürdü. İlerleyen dakikalarda sakinleşen Çınar Meydanı’nda zaman zaman taraftarların kutlama yaptıkları gözlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ALİ YILMAZ   -  Bağlantı 20 Mayıs 2019, 10:22

bu saldırıyı yapan grup kesinlikle denizlisporlu değildir.Denizlispor adını kullanarak saldıran fenerli yada beşiktaşlı olan cahillerdir.

Hakan Engin   -  Bağlantı 20 Mayıs 2019, 09:26

Şahsen galatasaraylıyım, denizlisporun bu sezon bütün maçlarkna gittim Denizli deki ve gençlerbirliğinin ankaradaki maçına gittim. Dün arabamın önüne Denizlispor, arkasına Galatasaray bayrağı bağladım. Olayları çıkaranlar bjk ve fb liydi!! Yazık…!