REKLAMI GEÇ

TELEKOM HAKEMLER YÜZÜNDEN MAÇLARDAN ÇEKİLDİ

TELEKOM HAKEMLER YÜZÜNDEN MAÇLARDAN ÇEKİLDİ

Akademi Ligi’nde mücadele eden Denizli Telekomspor U-16 takımı hakem kararları nedeniyle play-off’tan çekildiğini duyurdu.

/ DENİZLİSPORHABER / 21 Mayıs 2014 Çarşamba, 12:23

Denizli Telekomspor yönetimi Buldan Belediyespor maçında yaşanan hakem hataları nedeniyle zehir zemberek bir açıklama yaparak takımı play-off’tan çektiğini duyurdu. Doğan Demircioğlu Sahası’nda oynanan müsabakada hakemlerin verdikleri anlaşılmaz kararlara karşın üzgün ve tepkili olduklarını açıklayan kulüp yetkilileri bu nedenle takımı play-off’tan çektiğini duyurdu.

Üç grupta 6 takımın katıldığı play-off müsabakalarında ilk iki takım Türkiye Şampiyonası’na gidecekti. Denizli Telekomspor takımı ligden çekerek gelecek yıl da Türkiye Şampiyonası’na katılmama tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, yönetimin üst kurula itiraz yapma seçeneğini neden değerlendirmediği bilinmiyor.

Denizli Telekomspor’un facebook sayfasından yapılan açıklamada ise “Bir maçta yanlış kararlar alınabilir. Fakat sansasyonel bir kararla maçın seyrini değiştirmek yanlışlıktan ötedir. Bu tür hakem kararları insanların emekleriyle oynamaya, gözyaşlarına neden olmaya başlamıştır. Yapılmış hakem skandallarından sonra, Denizlide olduğu süre içerisinde gecesini gündüzünü bu takıma ayıran Eski Oyuncumuz Murat Candan’ın da emekleri de hiç sayılmış demektir. Elbet bunca uğraş veren insanlar olduğu sürece sadece U-16 Değil, Tüm yaş gruplarında da Denizli’de ki tüm kupalara adayız.

Türlü hayalleri, ideolojileri olan bu çocukların haklarıyla, emekleriyle, oynayan insanları ellerini vicdanlarına koymaya davet ediyoruz” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..