REKLAMI GEÇ

U16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NIN BİR AYAĞI DENİZLİ’DE

U16 TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NIN BİR AYAĞI DENİZLİ’DE

U16 Türkiye Şampiyonası birinci kademe maçları bugün başlıyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 29 Mayıs 2014 Perşembe, 11:17

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve yerel liglerde mücadele eden takımların katıldığı U16 Türkiye Şampiyonası bugün başlıyor. 65 şehirden 108 takımın mücadele edeceği şampiyona 1 Haziran’a kadar sürecek. 6’şar takımlı 14 grupta birinci kademe maçları tamamlandıktan sonra 4’er takımlı 6 grupta ikinci kademe müsabakalarına çıkılacak.

Müsabakalar İstanbul, Tekirdağ, Sakarya, Düzce, Bursa, Çanakkale, Eskişehir, Manisa, Denizli, Afyonkarahisar, Mersin, Konya, Gaziantep, Bingöl, Kayseri, Çankırı, Bartın, Tokat, Ordu ve Rize grup merkezlerinde yapılıyor.

U16 İkinci Kademe müsabakaları grup birincisi olan 20 takımın katılımıyla 4 grup merkezinde, final müsabakaları ise ikinci kademe grup birincisi olan 4 takımın katılımıyla tarafsız bir grup merkezinde oynanacak.

Denizli’deki karşılaşmalar Servergazi Sahası’nda oynanacak. Afyon Demirspor, Isparta Emrespor, Salihli (Manisa) Belediyespor, Ortaca (Muğla) Belediyespor, Söke (Aydın) İdmanyurdu ve Manavgat (Antalya) Evrensekispor takımlarının mücedele edeceği grup maçları Cumartesi gününe kadar sürecek. Pazar günü ise final müsabakaları oynanacak.

Diğer yandan şampiyonaya Denizli’den katılan Dokuzkavaklar U16 takımı Akhisar’da, Kızılcabölükspor U16 takımı ise Eskişehir’de grup müsabakalarına çıkacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..