REKLAMI GEÇ

Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası Başlıyor

Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası Başlıyor

Türkiye Karate Federasyonu ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva bugün başladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 30 Ağustos 2013 Cuma, 12:26

Bu yıl 20.’si gerçekleştirilen Uluslararası Pamukkale Karate Turnuvası bugün start aldı. Türkiye Karete Federasyonu ve Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortak organizasyonu Hasan Güngör Kapalı Salonu’nda yapılıyor. Üç gün sürecek olan turnuvada minik, yıldız, ümit, genç, büyük, bay ve bayan ferdi kata kumiite kategorilerinde müsabakalar yapılacak.

Organizasyonu değerlendiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tüm sporseverleri karate turnuvasını izlemeye davet etti. Açıklamasında “Spor kültürü oluşmuş, spor bilinci yerleşmiş Denizli’miz de bu sene birbiri ardına birçok önemli spor organizasyonuna ev sahipliği yaptık. Şimdi ise geleneksel olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz Pamukkale Karate Turnuvasının bu sene 20.’sini yapacağız. Yüzlerce sporcunun katılacağı güzel bir şampiyona izleyeceğimizi düşünüyorum. Denizli halkını hafta sonu şampiyonayı izlemeye Hasan Güngör Spor Salonuna davet ediyorum” dedi.

Üç gün sürecek turnuvanın açılış seremonisi 31 Ağustos 2013 Cumartesi günü saat 17.00 da Hasan Güngör Spor Salonunda yapılacak ve sporseverler bu heyecanı ücretsiz izleyebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..