REKLAMI GEÇ

ÜNİVERSİTELİ KARATECİLER KUPALARI TOPLADI

ÜNİVERSİTELİ KARATECİLER KUPALARI TOPLADI

Pamukkale Üniversitesi Karate Takımı, Üniversiteler arası Türkiye Karate Şampiyonası’nda ferdi ve takım halinde kupaları topladı.

/ DENİZLİSPORHABER / 5 Mayıs 2014 Pazartesi, 14:56

Nisan ayı sonunda Malatya’da gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonası’na Pamukkale Üniversitesi sporcuları da katıldı. Kıdemli baş antrenör Erdoğan Balık nezaretinde 12 sporcu ile turnuvada boy gösteren Pamukkale üniversitesi hem ferdi hem takım halinde kupaları topladı.

Yapılan müsabakalar sonunda; Didem Çakın, Hilal Karahançer ve Sevgi Güler’den oluşan bayan kata takımı, Abdurrahman Büyükocak, Kaan Öz ve Bilal Sis’ten oluşan erkek kata takımı, Didem Çakın, Sevgi Güler, Gamze Gül Dirican ve Zeliha İpek’ten oluşan bayan kumite takımları Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler.

Ferdi müsabakalarda ise bayan kata dalında Gamze Gül Dirican, erkekler 60 kg kumite müsabakalarında Hakan Öz, bayan kumite dalında 61 kg müsabakalarında Didem Çakın Türkiye üçüncülüğünü kazandılar.

Emeklerinin karşılığını aldığını söyleyen Antrenör Erdoğan Balık,sporcuları aldıkları başarılardan dolayı tebrik etti. Balık, çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ve üniversitenin desteğiyle daha büyük başarılar hedeflediklerini kaydetti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..