REKLAMI GEÇ

155 Murat’ın son kurbanı kim?

155 Murat’ın son kurbanı kim?

Tüm Türkiye onu 155 Murat adı ile tanıyor, kurbanlarının telefonlarını durmaksızın yaptığı çağrılarla kilitliyor.

/ DENİZLİSPORHABER / 4 Mayıs 2014 Pazar, 12:20

Namı 155’i Denizli’de Polis İmdat hattına yaptığı asılsız ihbarlardan alan Murat Akyol şimdilerde tüm Türkiye’de spor çevrelerinin yakından tanıdığı bir isim. Geçirdiği ciddi rahatsızlığı nedeniyle cezai ehliyeti bulunmayan 155 Murat’ın ünü Denizli’de yayılmaya başladıysa da kısa sürede özellikle futbol ve siyaset çevrelerinde de duyuldu.
Yaptığı cevapsız çağrıları ve attığı mesajlarla kurbanlarını telefonlarını kullanamayacak duruma sürükleyen, geri dönüşlere de yanıt vermeyen 155 Murat’ın, Türkiye’nin saygın pek çok spor ve siyaset adamını çıldırttığı biliniyor.
Bu güne kadar kesintisiz olarak gerçekleştirdiği rekor çağrı 358. Bu çağrıları Türk Milli takımı genel menajerliğinden sonra Denizlispor Genel Menajeri olan Can Çobanoğlu’na karşı gerçekleştirmişti. Can Çobanoğlu şu sıralar 155 Murat ile barışı sağladıysa da geçmişte aynı akibete pek çok ünlü isim uğradı.
Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener ve Türk Milli Takım Teknik DirektörüFatih Terim’in 155 Murat’ın çağrıları yüzünden telefonlarını kırdıkları ileri sürülüyor.
Son dönemde kafasını İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’ya takmış durumda olan 155 Murat’ın kurbanları arasında Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, Levent Eriş, Yılmaz Vural, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz, Şırnak Milletvekili Hasip Kaplan’ın babası Ahmet Kaplan, Milli Takım Yardımcı Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Fenerbahçe yöneticisi Abdullah Kığılı, eski hakem ve tv yorumcusu Ahmet Çakar, Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Ziya Eren, Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve sanatçı Sezen Aksu da vardı.

Sezen Aksu’ya 67 çağrı ve 312 mesaj attığını gururla söyleyen 155 Murat, Sivasspor Başkanı Odyakmaz’a 212, Levent Eriş’e ise kısa süre önce 158 çağrı bıraktığını anlatıyor.
155 Murat’ın portföyündeki futbolcuları ise saymakla bitiremeyiz. Denizlispor Yardımcı Antrenörü Levent Kartop hem futbolculuğu hem de hocalığı döneminde 155 Murat ile sık sık karşılaşan isimlerden. Telefonlarını kilitlediği futbolcuların sayısının yıllar içinde 200’ü bulduğu belirtiliyor.
Kimsenin telefon numarasını bulma konusunda sıkıntı yaşamayan 155 Murat’ın bu güne kadar ulaşamadığı tek isim ise Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım olmuş. Kendince o dosyayı da kapattığını söylüyor.
Son kurbanına gelince… 155 Murat’ın son kurbanı önceki dönem Denizlispor Yönetim Kurulu’nda görev alan işadamı Yasin Özpek. Murat’ın çağrılarından bıkan işadamı çareyi telefonunu kapatmakta bulmuş. Biz de arayıp kendisine ulaşamadık. Belki de telefon kullanmamanın tadını çıkarıyordur.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

emre   -  Bağlantı 4 Mayıs 2014, 12:49

numara engelle