REKLAMI GEÇ

2014 işte böyle geçti…

2014 işte böyle geçti…

2014 yılını bir de Denizlisporhaber.com’un gözünden hatırlayın…

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 31 Aralık 2014 Çarşamba, 14:51

OCAK 2014

2 OCAK: KAHE KRİZİ: Yeşil siyahlı yönetim yıllık ücreti yüksek olan Kahe’den indirim istedi, futbolcu geri çevirdi.
PAMUKKALE GELİRLERİ ÇEKİLDİ: Pamukkale örenyerindeki otopark işletmesi TÜRSAB’a geçti.
6 OCAK: YÖNETİCİLER BİR YERE GİTMİYORUZ DEDİ AMA… Sosyal medyada yönetim kurulundaki görevlerinden ayrılacakları yönünde dedikodular bulunan asbaşkanlar Ali Sulayıcı, Uğur Bağbaşlıoğlu ve Serkan Başbuğ ortak bir açıklama yaparak “Bir yere gitmiyoruz” dedi.
7 OCAK: TRANSFER YASAĞI GÜNDEMDE…  Denizlispor’un CAS’ta devam eden 10 ve TFF’de bulunan eski futbolcu alacakları nedeniyle transfer yasağı kapısına dayandı. Kulübün acil 1 milyon liraya ihtiyacı var.
8 OCAK: TARAFTARA YASAK… Denizlispor – Boluspor maçında kötü tezahüratta bulundukları gerekçesi ile 44 taraftara maç yasağı geldi.
10 OCAK… YİNE TRANSFER YASAĞI… Denizlispor bu kez eski teknik direktörü Serhat Güller’in alacakları nedeni ile transfer yasağı ile karşı karşıya…
11 OCAK… YENİ TRANSFER KAÇTI… Denizlispor’un transfer ettiği ve antrenmanlara çıkardığı Mahmut Boz, kimseye haber vermeden tesisleri terk etti.
12 OCAK… MAÇ SABAHI İCRA… Denizlispor, Gaziantep Bld.  maçı sabahında icra ile karşılaştı. Haciz memurları, eski teknik adamlardan Seyfettin Kurtulmuş’un alacağı için bilet gişelerindeki gelire el koydu.
15 OCAK… JANDA HOROZ’DA… Denizlispor, Antalyaspor’lu Petr Janda ile sezon sonuna kadar anlaştı…
20 OCAK… KARA TABLO… Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati takımda cep telefonu faturasını bile ödeyemeyen futbolcular olduğunu açıkladı.
24 OCAK… DENİZLİSPOR’DA BOYKOT… Futbolcular paralarını alamadıkları gerekçesi ile antrenmana çıkmayı reddetti. Başkan Özsoy ise kulüpte para sorunu olmadığını açıkladı.
29 OCAK… SANAL YASAĞA TEPKİ… 65 bin takipçisi bulunan Denizlispor’un facebook sayfasında yorumlarının yayınlanmadığından şikayet eden taraftar, maç sırasında durumu protesto etti.
30 OCAK… YORDANOV İLE ANLAŞILDI… Yeşil siyahlı kulüp İlian Yordanov ile prensip anlaşmasına vardı.

ŞUBAT 2014
1 ŞUBAT: 5 SANIĞA TAHLİYE… Fatih Eroğlu cinayeti ile yargılanan 11 sanıktan beşi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Tahliye olan sanıklardan M.K.C. twitter hesabından mesaj gönderdi.

1 ŞUBAT : KAYITLAR ORTAYA ÇIKTI… Eroğlu cinayetinin kamera kayıtları ortaya çıktı. Kayıtlarda polis sanıklardan pompalı tüfekleri alabilmek için dil dökerken görüntülendi.
2 ŞUBAT : OZAN ANTALYASPOR’DA… Denizlispor’un genç file bekçisi Ozan Evrem Antalyaspor’a transfer oldu.
9 ŞUBAT:  POLİS MÜDAHALESİ… Çınar’da toplanarak maç için Atatürk Stadı’na yürümek isteyen Yeşil Cephe taraftar grubuna polis müdahale etti.
10 ŞUBAT: Bucaspor maçı öncesi gişelere yine icra memurları tarafından baskın yapıldı. Başkan Mehmet Özsoy bu kez duruma el koydu. Özsoy kötü durumda bir kulüp devraldıklarını söyleyerek eski başkan Süleyman Urkay ile bir polemiği ateşledi.
11 ŞUBAT: TOPLU BASIN TOPLANTISI… Bir işadamı ile görüşüp Denizlispor’a başkan aradıkları iddiaları ile karşı karşıya kalan Yardımcı Antrenör Levent Kartop ile Kaptan Bülent Ertuğrul basın toplantısı düzenleyerek iddialara yanıt verdi, ‘Yargıda hesaplaşacağız’ dedi. Başkan Mehmet Özsoy da ithamlara yanıt verdi, sert ifadeler kullandı.
25 ŞUBAT: SÜPERLİG PRİMİ… Adanaspor’u 3-1 yenen Denizlispor’da Başkan Mehmet Özsoy primi 7 bin 500 liraya çıkardı.
28 ŞUBAT: İŞTE STAT PROJESİ… Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kente yapılacak yeni stat hakkındaki ilk projesini kamuoyu ile paylaştı.

MART 2014

6 MART: MASRAFLAR DTO’DAN… Ticaret Odası, Denizlispor’un bir deplasman masrafını karşılama kararı aldı.
7 MART: PRİM SORUN OLDU…  Ordu maçı öncesi takımın primini dağıtmak isteyen Başkan Özsoy nakit paranın yanı sıra kendi kişisel çekini vermek istedi, futbolcular kabul etmedi. Horozda yeni bir kriz ortaya çıktı.
16 MART… TAKIM OTOBÜSÜ TAŞLANDI… Denizlispor’un evinde Karşıyaka’ya kaybetmesinin ardından Çamlık’ta takım otobüsü taşlandı. Futbolcular kırılan camlar nedeniyle hafif yaralandı.

MART-16

21 MART: BU KEZ ANALİST… Selahattin Dervent’in analisti alacakları için kulübe haciz getirdi. Haciz, Manisa maçı için bu kente hareketten hemen önce gerçekleşti.
24 MART: ÖZEL PRİM KALKTI… Sorun yaşanmasına neden olun özel prim uygulaması sona erdirildi, sabit prime geçildi.

MART-28
28 MART: DURUŞMA BAŞLADI… Fatih Eroğlu cinayetinin ilk duruşması görüldü. Sanıklar mahkemede 10 saat ifade verdi. Olayla ilgili olarak Yeşil Cephe taraftar grubu da yargılandı. Sanıklar, olay sırasında karşı tarafı korkutmak için ateş ettiklerini söyledi.

NİSAN 2014

7 NİSAN… TARAFTAR ÖLÜ BULUNDU… Tavşanlı maçında sahaya atlayan taraftar Ahmet Cengiz aynı gece ölü bulundu.
7 NİSAN… YÖNETİM ÇATLIYOR… Başkan Mehmet Özsoy bazı yönetim kurulu üyelerinin verdikleri sözü tutmadığını açıkladı.
7 NİSAN… FORMALARI ÇIKARIP PROTESTO ETTİLER… Denizlisporlu futbolcular maç sonrası ödemelerinin yapılmadığı gerekçesi ile formalarını çıkararak yönetimi protesto etti.
8 NİSAN …. ÖDEME SÖZÜ… Başkan Özsoy futbolcuların haklı olduğunu söyledi, paraların ödeneceğini açıkladı.

NİSAN-10
10 NİSAN… TAKIM ANTRENMANA ÇIKTI… İkinci antrenman boykotu kısa 4 gün sürdü, takım sonunda antrenmana çıktı.

NİSAN-13
13 NİSAN… KAHE AYRINDI… Denizlispor’un kaptanı Fethiyespor maçı öncesi takımdan ayrıldı…

14 NİSAN… LİGDE KALMA GARANTİLENDİ… Denizlispor, Fethiyespor’u yenerek ligde kalmayı garantiledi.

NİSAN-15
15 NİSAN … ASBAŞKANLAR İSTİFA ETTİ… Asbaşkanlar Ali Sulayıcı, Uğur Bağbaşlıoğlu ve Serkan Başbuğ görevinden istifa etti.

NİSAN-17
17 NİSAN… HODRİ MEYDAN… Başkan Mehmet Özsoy 3 gider 5 gelir dedi, resti çekti.
20 NİSAN… YÖNETİM DAVET EDECEK…. İstifa eden yöneticiler yerine yeni isimlerin davet edilmesi kararlaştırıldı.
24 NİSAN… KAHE ÜCRET ALMADIM… Kahe, peşinattan başka ücret almadığını açıkladı.

NİSAN-26
26 NİSAN… Eroğlu cinayetinin sanıklarından İ.S. ilk kez olay anını anlattı, “Eğer öldürme kastım olsaydı pek çok kişi şimdi olmazdı” dedi.
28 NİSAN… ANGELOV KORKUTTU.. Eski futbolculardan Emil Angelov’un avukatları puan silme için UEFA’ya müracaat edeceklerini duyurdu.
30 NİSAN… O MAÇA ÇIKILACAK… Futbolcuların idman boykotundan sonra Boluspor maçına çıkmayacakları yönündeki iddialara Başkan Özsoy yanıt verdi: O maça çıkılacak!

MAYIS 2014

2 MAYIS… CENGİZ ARTIK YOK… Denizlispor Kulüp Müdürü Ünver Cengiz geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybetti.

MAYIS-2

5 MAYIS… 3,4 MİLYON LİRA BORÇ… Denizlispor’un CAS’ta sonuçlanan davalarda yabancı futbolculara 3,4 milyon lira borcu olduğu belirlendi.
6 MAYIS… FUTBOLCU KALMADI… Yeşil siyahlılarda sözleşmesi sona eren futbolcular gitti, takımda sadece 6 futbolcu kaldı.
7 MAYIS… BARIŞ ÖRÜCÜ… Barış Örücü 135 bin lira ödemesini alamadığı için federasyona müracaat etti.
12 MAYIS… YÖNETİM TOPLANAMIYOR…  Denizlispor yönetimi uzun süre yönetim kurulu toplantısı için bir araya gelemedi. Başkan Özsoy bir kaç yönetici dışında kimsenin toplantılara gelmediğini söyledi.

MAYIS-15
15 MAYIS… 4 YÖNETİCİ DAHA İSTİFA ETTİ… Denizlispor’da SelimErdoğan, Yavuz Başer, Mehmet Özgür Subaşı ve Yavuz Cinkaya görevlerinden istifa etti.
16 MAYIS… BAŞKAN ÖZSOY İSTİFA ETTİ… Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy görevinden istifa etti.
21 MAYIS… ADAY ÇIKSIN YETER… Mehmet Özsoy görevini geçici olarak sürdüreceğini söyledi, aday çıkması halinde kongre kararı alabileceğini duyurdu.

MAYIS-21
23 MAYIS… İKİNCİ DURUŞMA… Fatih Eroğlu cinayet duruşmasında kamera kayıtlarının incelenmesine karar verildi.
30 MAYIS… KONGRE KARARI… Başkan Özsoy kongre kararı aldı, Horoz seçime gidiyor…

HAZİRAN 2014

2 HAZİRAN… ‘ADAY DEĞİLİM’… Denizlispor’da Mehmet Özsoy aday olmayacağını açıkladı.
3 HAZİRAN… ‘FUTBOLDAN ANLAMAM AMA’ Havlu Kralı Abdülkadir Uslu, yeni yönetimin oluşmasına yardımcı olacağını duyurdu, bu konuda Bakan Nihat Zeybekci’den görev aldığını doğruladı.
7 HAZİRAN… SÜLEYMAN SERBEST… Süleyman Çelikyurt alacakları ödenemediği için serbest kaldı.
16 HAZİRAN… KONGRE ERTELENDİ… Denizlispor olağanüstü kongresi, kongre üyelerinin gelmemesi nedeniyle yeterlik çoğunluk oluşmadığı gerekçesi ile ertelendi.

HAZİRAN-19
19 HAZİRAN… KIBRISLIOĞLU BAŞKAN GİBİ… Yeşil siyahlı kulüpte adı başkanlık için geçen tek isim Hasan Kıbrıslıoğlu resmen aday olduğunu açıkladı.
23 HAZİRAN… BİZATİ GÖRÜŞME MASASINA… Hasan Kıbrıslıoğlu, Özcan Bizati ile görüştü, son durum ve taleplerini öğrendi.

HAZİRAN 26
25 HAZİRAN… KONGRE YAPILDI… Denizlispor’un yeni Başkanı Kıbrıslıoğlu ve yönetimi seçildi.
27 HAZİRAN… HOROZA SİSTEM GELECEK… Asbaşkan Ali Yaman, Genel Menajer Özhan Çetin ve Teknik Direktör Özcan Bizati basının karşısına geçti, Denizlispor’a bundan sonra sistem geleceğini açıkladı.

HAZİRAN-31

TEMMUZ 2014
1 TEMMUZ… ŞAHMALI DÖNDÜ… Denizlispor, İSmail Şahmalı’yı ikinci kez renklerine bağladı.
3 TEMMUZ… ÇETİN GÖREVİNİ BIRAKTI… Genel Manjer Özhan Çetin bu görevi bıraktı.
10 TEMMUZ… KAMP… Denizlispor, kampa başladı. Yeşil siyahlılar kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdürdü. Davraz kampı düşüncesi şimdilik rafa kalktı.

TEMMUZ-15
15 TEMMUZ… OKUL SATILACAK MI?.. Denizlispor Koleji’nin satılması gündeme geldi.
22 TEMMUZ … BAŞKAN DANIŞMANI… Mehmet Ekizler kulüpte tam yetki ile donatıldı ve görevine başladı.
31 TEMMUZ… BAŞKAN KOLLARISIVADI… Kıbrıslıoğlu takıma seslendi, muhteşem Denizlispor’un geri geleceğini söyledi.

AĞUSTOS 2014…
1 AĞUSTOS… KADRO ŞEKİLLENİYOR… Denizlispor pek çok futbolcuyu denemeye aldı. Kadroya son şeklini Teknik Direktör Bizati verecek.
5 AĞUSTOS… BULGARLAR İMZA ATTI.. Bulgur Genkov ve Andonov resmi sözleşmeye imza attı.
6 AĞUSTOS… OTOPARK GELİRLERİ GİTTİ… İkinci kez ihaleye konulan ören yeri otoparkını özel bir işletme aldı, Denizlispor bu geliri kaybetti.

AĞUSTOS-11
11 AĞUSTOS… KORSANA SAVAŞ… Denizlispor logosunun izinsiz kullanımına karşı hukuki süreç başlatma kararı aldı.
15 AĞUSTOS… GÖREVİMİZİ YAPTIK… Başkan Kıbrıslıoğlu ilk kez üzerilerine düşeni yaptıklarını söyleyerek topu teknik ekibe attı….
22 AĞUSTOS… ATATÜRK STADI İNCELEMEDE… Denizli Atatürk Stadı’nda depremsellik incelemesi yapıldı.Yapı depreme dayanıklı çıktı.
22 AĞUSTOS… YÖNETİM İFADE VERDİ… Nihat Aracı’nın icra davası nedeniyle Denizlispor eski başkanı Süleyman Urkay ve dönemin yönetimi savcıya ifade verdi.
25 AĞUSTOS… BARIŞ’TAN VAZGEÇİLDİ… Denizlispor’dan bedelsiz ayrılan Barış Örücü’nün transferinden vazgeçildi.
27 AĞUSTOS… PASSOLİG’E İLGİ YOK.. Bu sezon ilk kez uygulanan passolig kart uygulamasının ilk verileri geldi.Taraftar karta ilgi göstermedi.

EYLÜL 2014
2 EYLÜL… YAMAN İSTİFA ETTİ… Asbaşkan Ali Yaman görevinden istifa etti.

EYLÜL-2
5 EYLÜL… YORDANOV UCUZ ATLATTI… Denizlispor’un Bulgar futbolcusu Yordanov trafik kazası geçirdi.
12 EYLÜL… MAĞAZA AÇILDI… Tam üç yıldır kapalı olan Denizlispor Store mağazası açıldı.
12 EYLÜL… GENKOV YOK… Genkov bu sezon ikinci kez sakatlandı ve doğru dürüst oynayamadan takımı yine yalnız bıraktı.
22 EYLÜL… MALİ RAPOR… Kulübün mali durumu yönetimi şoke etti. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu raporu okuduktan sonra uykularının kaçtığını söyledi.

EKİM 2014…

13 EKİM 2014… MAHKEME KEŞİF YAPTI… Fatih Eroğlu cinayeti davasında mahkeme heyeti avukatların talebi üzerine olay yerinde keşif yaptı. Sanıklar olay yerine getirilerek gösterimde bulundu.

EKİM-13
18 EKİM 2014… SAKATLANDI… Bulgan futbolcu Andonov antrenman sırasında bileğini kırdı.
19 EKİM 2014… KOLEJ YARGIYA TAŞINDI…. MHP’li meclis üyesi Denizlispor Koleji’nin bulunduğu alanda yapılan imar değişikliğini yargıya taşıdı.
22 EKİM 2014… BEN OLMASAN… Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, denizlisporhaber.com’a özel bir röportaj verdi, “Biz olmasaydık Denizlispor olmazdı” dedi.

EKİM-22

KASIM 2014...
5 KASIM… HOCANIN ARKASINDA… Teknik Direktör Özcan Bizati ilk kez tartışmaya açıldı. Yönetim, ‘Hocamızın arkasındayız’ mesajı yayınladı.
21 KASIM… MALİKOV SORUNU… Denizlispor kampına geç katılan Malikov kadrodan çıkarıldı. Bu futbolcu bir hafta sonra takımdan gönderildi.

ARALIK 2014…
2 ARALIK… KAHE’DEN FEDAKARLIK… Kahe alacaklarının bir kısmını bıraktı ve yeşil siyahlı kulüple anlaştı.
4 ARALIK… BÖYLE PROFESYONELLİK OLMAZ… Başkan Kıbrıslıoğlu alınan kötü sonuçlardan yakındı, “Paralarını ödüyoruz, eksikleri yok. Böyle profesyonellik olmaz” çıkışını yaptı.

ARALIK-4
8 ARALIK… TRANSFER YASAĞI… Yeşil siyahlılar 6 yabancı 12 yerli futbolcu ile sorununu çözdü ama eski futbolcuların TFF’deki alacakları nedeniyle yine transfer yasağı ile karşı karşıya kaldı.
10 ARALIK… İDDAA ÇIKIŞI… Teknik Direktör Bizati maç kazanacaklarına kimsenin inancı olmadığını söyledi, “Biz böyle iddaa’ya daha çok kazandırırız” çıkışında bulundu.
18 ARALIK… HAVAYA GİRMEYİN… Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu karşı çıkış yaptı takıma ve teknik heyete seslendi: Kimse havaya girmesin…
23 ARALIK…  CANSIN KADRO DIŞI… Orduspor maçının 17. dakikasında kırmızı kart gören Mehmet Cansın Çiçek kadro dışı bırakıldı.
24 ARALIK… AMA KADROYA ALINDI… Teknik Direktör Özcan Bizati kadro dışı bırakılan Cansın Çiçek’i antrenmana çıkardı.
24 ARALIK… GAZETECİLERİ İDMANDAN ATTI… Bizati, gazetecileri her zaman çekim yaptıkları yerden alıkoydu, antrenman sahasının uzak bir köşesine attı. Tesisin başka bölümlerine girişlerini de yasakladı.
28 ARALIK… BİZATİ İSTİFA… Denizlispor taraftarı kötü futbola ancak 15 hafta dayanabildi ve Gaziantep B. Bld maçında Bizati’yi istifaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..