REKLAMI GEÇ

5 YILLIK ARKADASLIK NİKAHLA MASASINA TAŞINDI

5 YILLIK ARKADASLIK NİKAHLA MASASINA TAŞINDI

Spor camiasını ile Üniversite camiasını bir araya getiren düğünde, Denizli Büyükşehir Belediyespor Takım Kaptanı Süleyman Varlık ile Saeedeh Japparpour, dünya evine girdiler.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Aralık 2014 Pazartesi, 15:49

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Takım Kaptanı Süleyman Varlık ile İran asıllı eşi Saeedeh Japparpour’un Balçova Termal Otel’de gerçekleştirilen düğünlerine 450 davetli katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Genel Kaptanı Mehmet Teke, Sportif Direktör İbrahim Çelik ve kırmızı beyazlı futbolcular, bu mutlu günde Süleyman’ı yalnız bırakmadılar. Ege Üniversitesi ile spor camiasını bir araya getiren düğünde

Kardelen Düğün Salonunda ki çiftin nikahlarını Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya kıyarken, nikah şahitliklerini ise Ege Üniversitesi’nden Profesör Dr. Bayram Göçmen, Süleyman’ın teyzesi Gülşen Bastırmacı ile Saeedeh’in teyzezi Nino Farrikniya yaptı. Ege Üniversitesi’nde Biyoloji üzerine doktorasını yapan Saeedeh Japparpour ile 5 yıllık bir arkadaşlıkları olduklarını belirten Süleyman, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti ve ‘Darısı bekar olan takım arkadaşlarımın başına’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..