REKLAMI GEÇ

ALTYAPI ÖĞRENCİLERİ FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

ALTYAPI ÖĞRENCİLERİ FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU

DOÇEV tarafından Acıpayam Alaattin köyünde gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğine katılan Denizlispor altyapı öğrencileri, yönetici Recep Dayı ve antröner Çağrı Ayça ile birlikte ağaç dikti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Kasım 2018 Çarşamba, 16:36

DOÇEV, Denizlispor altyapı takımları öğrencilerinin de katıldığı fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. Acıpayam’a bağlı Alaattin Köyü’nde fidanlar toprakla buluştu.

Denizlispor’da altyapıdan sorumlu yönetici Recep Dayı ve altyapı antrenörü Çağrı Ayça’nın önderliğinde yeşil siyahlı minik futbolcular da dikili bir ağaç sahibi oldu.

Yönetici Dayı, bundan sonraki süreçte sosyal etkinliklerde sıklıkla yer alacaklarını belirterek; “Doğaya ve çevreye karşı bilinçli bireyler yetiştirmek istiyoruz. Saygın gençler yetiştirerek geleceğe umutla bakmalıyız. Biz bu anlamda elimizden geleni yaparak bu tür faaliyetlere daha fazla katılacağız. Bu etkinliği düzenleyen Doçev Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmet Abalıoğlu’na, Sn. Mehmet Ali Abalıoğlu’na ve Vakıf Müdürü Bahtiyar Bey’e yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..