REKLAMI GEÇ

AYSAL SON YILDIZINI BULDAN’DA ARIYOR!

AYSAL SON YILDIZINI BULDAN’DA ARIYOR!

Takımına kazandırdığı yıldız futbolcuları ile dikkat çeken Galatasaray Başkanı Ünal Aysal son yıldız arayışını Buldan’da gerçekleştirecek

/ DENİZLİSPORHABER / 27 Ağustos 2013 Salı, 13:15

Türk futbol literatürüne ‘çilek’ tanımı ile damgasını vuran Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yine yıldız avında. Sarı kırmızılı takıma Didier Drogba ve Wesley Sneider gibi yıldızları kazandıran Başkan Aysal son yıldızını Denizli’nin Buldan İlçesi’nde arıyor.

Aysal’ın en kısa süre içinde ziyaret etmek istediği Buldan’da aradığı yıldız ise tekstil sektörünün özel ürünü Buldan Bezi…

Bodrum’daki Buldanevi’ni ziyaret eden Aysal burada işletmeciler Mehmet Mustak ve Ahmet Yazıcıoğlu’ndan Buldan’nın yöresel ürünlerine dair bilgi aldı. Göltürkbükü’ndeki mağazada sergilenen Buldan ürünlerine hayran kalan Galatasaray Başkanı, bu özel tekstil ürünlerinin üretim üssünü de ziyaret etme kararı aldı.

Mağazada bulunan el tezgâhını yakından inceleyen Başkan Aysal, el dokumaları hakkında bilgiler aldı. Buldan’ın ismini çok duyduğunu dile getiren Başkan Ünal Aysal “Buldan markasıyla açılan mağazada el dokumasından yapılan bu ürünler gerçekten muhteşem. Burada el emeğinden yapılan ürünler hakkında Mehmet Mustak ve Ahmet Yazıcıoğlu’ndan bilgiler edindim. Kendileri beni Buldan’a davet ettiler. Ben de ilk fırsatta Buldan’ı ziyaret edeceğim” dedi.

Buldanevi markasıyla hem yöresel el dokumaları hem de Buldan’ı tanıttıklarını bildiren Mehmet Mustak da “Başkan Ünal Aysal’ın yanı sıra pek çok ünlü mağazamızı ziyaret ediyorlar. Dolayısıyla Buldan hakkında bilgiler ediniyorlar. İlçemizin reklâmını Bodrum’da da yapmış oluyoruz” dedi.

Mağazayı ziyaret eden Başkan Aysal’a Galatasaray Kulübü renklerinin simgesi olan sarı kırmızı peştamal hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..