REKLAMI GEÇ

BAŞKAN MEHMET ÖZSOY ŞEHİTLER İÇİN HAYIR YAPTI

BAŞKAN MEHMET ÖZSOY ŞEHİTLER İÇİN HAYIR YAPTI

Denizlispor eski başkanlarından Mehmet Özsoy, Adana’da yurt yangınında hayatını kaybeden kız çocukları ve İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan polisler için hayır yaptı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Aralık 2016 Salı, 11:54

Denizlispor’un açık ara lider olduğu ve devreyi lider kapattığı 2010-2011 sezonunun başkanı Mehmet Özsoy, şehit polisleri ve Adana’da yurt yangınında hayatını kaybeden kız öğrencileri unutmadı.

Pilav hayrı yaptırarak dualar okutan Özsoy’un Bayramyeri’ndeki Köseoğlu Çarşısı’nda yaptığı hayır binlerce insana ulaştı.

13122016_pilav_ic

Başkan Mehmet Özsoy, eşi Şennur Özsoy ve çocukları Osman, Yasemin, Kenan ve Kemal Özsoy ile birlikte vatandaşlara pilav hayrı yapan Başkan Özsoy “Adana’da yurt yangınında hayatlarını kaybeden evlatlarımıza, İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Türkiye olarak çok zor zamanlar yaşıyoruz. Birbirimize bağlılığımız asla yok olmamalı. Kardeşlik duygusu bu ülkede yüzyıllarca hep birlikte yaşamamızı sağladı. Bundan sonra da böyle olmasını umud ediyorum. Birlikteliğimize kasteden teröristleri bu ülke asla affetmeyecektir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..