REKLAMI GEÇ

Belediyespor’dan Zolan’a ziyaret

Belediyespor’dan Zolan’a ziyaret

Basketbol ve hentbol takımlarının ziyaretinde renkli görüntüler oluştu…

/ DENİZLİSPORHABER / 1 Şubat 2014 Cumartesi, 10:42

Denizli Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol ve Erkek Hentbol takımı Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti.
Bayanlarda küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde il birinciliği elde eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol takımı ve erkek Hentbol takımı Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarete Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ruşen Uzunoğlu, Belediye Meclis üyeleri Mehmet Teke, Akın Çelik, Kemal Dağ, sporcular ve antrenörleri katıldı.
Başarının önemli olduğunu ancak spor yapmanın daha büyük önem taşıdığını kaydeden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Spor denilince akla ilk olarak futbol geliyordu. Ama biz Denizli Belediyesi olarak sporun çeşitlenmesini sağlamaya çalıştık. Bu kapsamda 7’den 70’e tüm halkımızın yararlanacağı çeşitli spor branşlarında ücretsiz kurslar düzenledik. Çeşitli mahallelerimizde gençlerimizin kullanabilmesi için spor salonları ve yüzme havuzları yaptık. Belediyesporumuz’da da birçok branş var. Birçok gencimizi sporcu yapmaya çalışıyoruz. Bu branşlardan en önemlisi basketboldur. Basketbol sporların içinde belki de en iyisidir. Başarı mutlaka önemlidir. Ancak bunun öncesinde spor ahlakı daha önemlidir. Siz elinizden geleni yapıyorsanız başarı zaten gelir. Gelmiyorsa da sorun yoktur. Başarılı olursanız mutlu oluruz ama başarısız olursanız da üzülmeyiz. Yeter ki sizler gayret etmiş olun. Sonuçlar o kadar önemli değildir. Sonuca bakarak değerlendirme yapmak yanlış olur. Tek isteğimiz gerekli gayreti gösterip kapasitenizi ortaya koymanızdır. Denizli Belediyesi olarak her zaman desteğimiz devam edecektir” dedi.

BASKETBOLCULA ŞAMPİYONAYA
KATILMAK İSTİYOR

Bayanlarda küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde Denizli Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol takımı 3 ayrı kategoride il birincisi oldu. Birincilik elde eden Denizli Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol takımı Aydın, Uşak ve Afyon’da yapılacak olan bölge şampiyonalarına katılarak ilimizi temsil edecek. Aydın, Uşak ve Afyon’daki şampiyonalarda da başarı sağlamayı hedefleyen Denizli Büyükşehir Belediyespor Bayan Basketbol takımı Denizli tarihinde ilk defa Anadolu şampiyonalarına katılmayı amaçlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..