REKLAMI GEÇ

BEŞİKTAŞ OLARAK DENİZLİ DEPLASMANINI ÖZLEDİK

BEŞİKTAŞ OLARAK DENİZLİ DEPLASMANINI ÖZLEDİK

Beşiktaş’ın Denizlili Asbaşkanı Deniz Atalay hemşerilerine mesaj gönderdi: Gelecek yıl oradayız!

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2014 Salı, 12:12

Beşiktaş’ın Denizlili asbaşkanı Deniz Atalay, İstanbul’da Sedat Kurt’un sorularını yanıtladı. Siyah beyazlı yönetici Denizlispor’un Süperlig’e renk katan ekiplerden biri olduğunu hatırlattı, “Denizli deplasmanını özledik” dedi.

Yeşil siyahlı kulüpten uzak olmadığını, yakından takip ettiğini söyleyen Atalay, “Denizlispor süperligde çok başarılı dönemler geçirdi. Bir Denizlili olarak yerinin yine süperlig olduğunu düşünüyorum. Denizli için ayrı bir değeri var. Fakat süperlige yeniden çıkması isteniyorsa tüm sorumluluk bir kaç kişinin omzuna yüklenmemeli. Valiliği, belediyesi şehir takımına sürekli kaynaklar yaratmalı. Altyapıya önem verilmeli. Denizli bir futbol üssü olmalı” dedi.

DENİZLİ DEPLASMANINI ÖZLEDİK
Denizli’nin basketbolda da atılım yaptığına dikkati çeken Atalay, “Sinpaş Denizli Basket sayesinde belki uzun süre sonra Denizli’ye gelme fırsatı yakalayacağız. Şu sıralar takım çok iyi gidiyor. Futbolla gelemiyor olsak da basketbolla kendi memleketimize gelmek istiyoruz. İnsan için kendi memleketi her zaman bir başka. Bu özlemimi basketbolla gidermek istiyorum ama en büyük arzum Denizlispor’un süperlige çıkması” dedi.

DENİZLİ KAMP İÇİN UYGUN
Denizli’nin spor kulüplerinin kamp yapmaları için uygun koşullara sahip olduğunu söyleyen Atalay, “Bence Denizli’nin iklim koşulları takımların kamplarını geçirmeleri için uygun. Bununla ilgili altyapı ve tesisleşme gerçekleşirse bunun karşılığı alınır. Bu alanda sektörel bir yatırım kesinlikle doğru yatırım olur. Hem bu sayede Denizli’ye daha uzun soluklu gelme olanağı da doğar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 9 Aralık 2014, 13:05

İnşallah o güzel günler geri gelir…