REKLAMI GEÇ

BOLUSPOR BAŞKANI: YOLDA KALMIŞLAR YARDIMCI OLDUK

BOLUSPOR BAŞKANI: YOLDA KALMIŞLAR YARDIMCI OLDUK

Denizlispor’un deplasmanda Boluspor ile karşılaştığı maç sonrası yolda kalan taraftarlara Boluspor başkanının sahip çıkması ve otobüse yakıt alması konuşulmaya devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Ekim 2016 Salı, 11:03

Denizlispor’un hafta sonunda oynadığı Boluspor maçı için Denizli’den bir otobüs dolusu taraftar bu kente hareket etti. Yolculuk planlamasını yapan taraftarlar dönüş yolunda kredi kartı sıkıntısı yaşadı.

Kendilerini taşıyan otobüse yakıt almak isteyen taraftarların kredi kartı geçmeyince Horozigolar Bolu’da bir benzin istasyonunda mahsur kaldı.

Bolu polisi Denizlisporlu taraftarların kenti tahliyesini isterken, gerginlik tırmandı.

Denizlispor kafilesinin başında olan iki yöneticiden birinin Bolu’dan ayrılarak özel işi için başka kente doğru yola çıkmış olması diğerinin ise sakatlanan Sankoh’un hastane işlemleri ile ilgileniyor olması taraftarın yalnız kalmasına neden oldu.

Yaşanan bir telefon trafiğinin ardından Denizli’den yardım elinin uzanamayacağını anlayan Bolu polisi Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’yı arayarak duruma müdahale etmesini istedi.

BOLU BAŞKANI TELEFONLA HALLETTİ

Denizlisporhaber.com’dan Selami Aydın’a olayı anlatan Başkan Çarıkçı; “Bana telefonla ulaşıldı. Taraftarların mahsur kaldığını öğrendim. Akaryakıt istasyonu tanıdıktı. Taraftarı telefona istedim, ne talep ettiklerini sordum. Yakıt istediler. 250 litra yakın verilmesi talimatını verdim. Yakıtlarını alıp gittiler. Futbola gönül vermiş bu insanları yolda bırakamazdık” dedi.

FATURA SOSYAL MEDYAYI SALLADI
Yakıt ihtiyacını karşılayan taraftarlar Denizli yolculuğunu başlatırken Boluspor camiasına teşekkür etmek amacı ile yakıt faturasını sosyel medya hesaplarından paylaştı. 250 litre mazot için 945 lira bedelli fatura paylaşımın ardından sosyal medyada olay oldu. Bazı taraftarlar Boluspor Başkanı Çarıkçı’ya teşekkür ederken başka taraftar grupları da fatura üzerinden eleştirilerde bulundu.

ESKİ BAŞKAN: BÖYLE ŞEY OLMAZ
İsmini vermek istemeyen eski bir Denizlipor başkanı ise faturanın sosyal medyada dolaşmasını eleştirdi. Taraftarların orada yalnız bırakılmamaları gerektiğini söyleyen eski başkan; “Böyle kritik bir maç için sadece iki yöneticinin orada olması kabul edilemez. Puana bu kadar çok ihtiyaç varken tüm yönetimin oraya çıkarma yapması gerekirdi. Taraftarlar zaman zaman eleştirse de bu camianın önemli bir parçasıdır. Onların yolda kalması kabul edilemez. Boluspor camiasından önce Denizlispor yönetiminin bu sorunu çözmesi gerekirdi. Faturanın sosyal medyada paylaşılması da doğru değil. Üstelik o faturada Denizlispor ibaresi yer alıyor. Yarın birileri çıkın Denizlispor’dan bu parayı isteyebilir. Bunlar şık şeyler değil” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..