REKLAMI GEÇ

Çelikkol ve Toroğlu’nun gündemi Denizlispor

Çelikkol ve Toroğlu’nun gündemi Denizlispor

Zaman zaman yönetimlerde görev alan, görev almadığı dönemlerde de dışarıdan destekleyen işadamı Mehmet Hikmet Çelikkol, Ankara’da hakem hocası Toroğlu ile Denizlispor’u masaya yatırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Ocak 2018 Cuma, 10:48

Denizlispor gönüllü elçileri ile yurdun dört bir yanında futbol gündeminin baş köşesinde. Yaptığı transferlerle yeniden adından söz ettiren yeşil siyahlılar, futbolun duayen isimlerinin de sezonun ikinci yarısında dikkatle takip ettikleri takımlardan biri olmayı başaracak gibi.

Yeşil siyahlı kulüpte 2. Başkanlık görevinde bulunan ve yönetimde görev almadığı dönemlerde de Denizlispor’a desteğini sürdüren işadamı Mehmet Hikmet Çelikkol, hakem hocası Erman Toroğlu ile Denizlispor’u masaya yatırdı.

Ankara’da karşılaşan ikilinin konusu Horozlar oldu. Denizlispor’un yeniden süperlige dönmesi gerektiğini konuşan ikili, sezonun ikinci yarısında Denizlispor’un üst basamaklara tırmanacağı görüşünde birleşti.

Yeşil siyahlıların eski 2. Başkanı Çelikkol, “Denizlispor bizim gözbebeğimiz. Nerede olursam olayım Denizlispor’daki gelişmeleri takip ediyorum. Takımımızın yeni transferlerle sezonun ikinci yarısında çıkış  yakalayacağına inanıyorum. Denizli, Türkiye’de futbol kültürünü pozitif yönde değiştiren bir şehir. Birlik ve bütünlük içinde Denizlispor’un desteklenmesi gerekiyor. Maçlardaki taraftar sayısı hepimizi üzüyor. Bu kulüp daha fazlasını hak ediyor. Denizli’nin desteği ile Denizlispor’un çok daha iyi yerlerde olacağına inanıyorum. Sezonun ikinci yarısında yönetim, teknik heyet ve futbolculara başarı diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..