REKLAMI GEÇ

DENİZLİ KOCABAŞ CEZAEVİ’NDE SPOR ŞENLİĞİ YAPILDI

DENİZLİ KOCABAŞ CEZAEVİ’NDE SPOR ŞENLİĞİ YAPILDI

Cumhuriyet Başsavcılığı ve Gençlik Hizmetleri Spor Müdürlüğü arasındaki protokol gereği cezaevinde spor şenliği yapıldı.

/ DENİZLİSPORHABER / 6 Ocak 2014 Pazartesi, 11:33

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ‘Herkese her yerde spor’ sloganıyla hazırladığı program, Denizli cezaevlerinde uygulanıyor. İl müdürlüğünün Cumhuriyet Başsavcılığı ile yaptığı protokol gereği artık cezaevinde de spor yapılabilecek. Spor şenliğinde yarışlara katılan tutuklu ve hükümlüler içinde dereceye girenler çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Kocabaş Kapalı Cezaevi’nde son bulan etkinlikte konuşan Herkes İçin Spor Federasyonu Denizli Temsilcisi Çetin Çağatay, “Cezaevinde kalanların da toplumun bir parçası olduğunu unutmuyoruz. Cezaevlerinde kalanlar bir şekilde suça karışmış kişiler, bizim gençlerimiz, bizim vatandaşlarımız. Onların boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlayıp beden ve ruh sağlıklarını dinç tutmak istiyoruz. Bizler de buradaki vatandaşlarımızı, sporun birleştiriciliği altında topluma kazandırmaya çalışacağız.” dedi.

Kocabaş Cezaevi Savcısı Cemil Ceylan da yapılan etkinlik sayesinde mahkumların güzel bir gün geçirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından kategorilerinde dereceye giren mahkumlara çeşitli hediyeler verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..