REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’DEN KATAR’A İLK TRANSFER

DENİZLİ’DEN KATAR’A İLK TRANSFER

Denizli Katar’a futbolcu gönderemedi ama teknik adam gönderdi. Denizli TÜFAD üyesi teknik adam Tansu Yaan, kurt hoca Bülent Uygun’un ekibinin bir parçası olarak Katar kulübü Al Gharafa’da göreve başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ocak 2018 Pazartesi, 11:18

Denizli’de futbol camiasının sevilen ismi Tansu Yaan rotasını yurt dışına çevirdi. Çalıştığı takımlarda neşeli tavırları ile moral veren, renkli kişiliği ile öne çıkan başarılı çalıştırıcı Yaan Türkiye’nin önde  gelen teknik adamlarından Bülent Uygun’un ekibinin bir parçası olarak Katar’a transfer oldu.

Katar’da  Al Gharafa Kulübü’nün başarısı için çalışmalara başlayan Teknik Direktör Bülent Uygun’un yardımcılığını yürüten Tansu Yaan’ın takımı 12 takımlı Katar Yıldızlar Ligi’nde yedinci basamakta bulunuyor.

Kadrosunda Galatasaray’ın eski yıldızı Wesley Sneijder’i de barındıran Al Gharafa’nın Uygun’un takıma gelişi ile birlikte kısa süre içinde başarı basamaklarını tırmanması bekleniyor.

DENİZLİLİ TEKNİK ADAMLARA ÖRNEK OLUYOR
Aynı zamanda Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde öğretim üyesi bir akademisyen de olan Yaan, Denizli’deki meslektaşlarına örnek olmayı sürdürüyor.  TÜFAD Denizli Şubesi üyelerinden olan Yaan, kent içine sıkışan teknik adamlara kapı açmayı sürdürüyor. Türkiye’de Denizlispor’un yanı sıra Eskişehirspor, Samsunspor, Kasımpaşaspor gibi kulüplerde de görev alan Yaan, önemli teknik adamlarla birlikte çalışma olanağı buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..