REKLAMI GEÇ

Denizlili işadamının objektifinden Fransa şampiyonluğu

Denizlili işadamının objektifinden Fransa şampiyonluğu

Rusya’da gerçekleşen Dünya Kupası’nda Fransa, finalde Hırvatistan’ı devirerek kupanın sahibi oldu. Maçın bitimi ile birlikte coşan Paris sokaklarını Denizlili işadamı Kenan Öztürk görüntüledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 17 Temmuz 2018 Salı, 11:11

Dünyanın en büyük futbol organizasyonu olan Dünya Kupası, Rusya’da gerçekleşti. Kupaya C Grubu’nda başlayan Fransa grubunda Avusturya ve Peru’yu devirdikten sonra Danimarka ile berabere kalarak son 16 turuna çıktı.

Bu turda zorlu rakibi Arjantin karşısınd MBappe’nin yıldızlaştığı maçta 4-3 kazanan Horozlar adını çeyrek finale yazdıran taraf oldu.

Çeyrek finalde kupanın bir diğer güçlü takımı Uruguay ile eşleşen Horozlar Varane ve Griezmann’ın sayıları ile 2-0 kazanarak yarı final bileti aldı.

Yarı finalde turnuvanın favorilerinden Belçika ile karşılaşan Fransa Umtiti’nin sayısı ile final bileti almayı başardı.

Tarihin en gollü finallerinden biri olan Hırvatistan maçında 4 gol bulan Fransızlar maçı 4-2 kazanarak ikinci kez Dünya Şampiyonu olmayı başardı.

Horozların bu zaferi Paris sokaklarını karnavala çevirdi. Bu manzara ise Denizlili işadamı Kenan Öztürk tarafından fotoğraflandı.  İnşaat malzemeleri üretiminde uluslararası boyuttaki Lafarge’nin Avrupa, Ortadoğu ve Afrika’dan sorumlu Ceosu Denizlili Kenan Öztürk, Paris sokaklarındaki kutlamaları kayda aldı.

Renkli manzaların yaşandığı alanda Denizlispor ile aynı armayı taşıyan Fransa milli takımının formalarını giyen insanlar kupayı ikinci kez kazanmanın tadını çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..