REKLAMI GEÇ

Denizlispor ve Denizli BBSK altyapı hocaları kozlarını paylaştı

Denizlispor ve Denizli BBSK altyapı hocaları kozlarını paylaştı

Denizlispor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor’un antrenörleri kozlarını sahada paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Ekim 2014 Çarşamba, 14:19

Denizli’nin iki önemli futbol kulübü Denizlispor ile Denizli Büyükşehir Belediyespor’un antrenörleri dostluk maçında bir araya geldi. Her iki takımın akademi liglerinde takım çalıştıran hocaları arasındaki halı saha maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Akademi liglerinde aynı grupta mücadele eden antrenörlerin maç sonucu ligdeki sonucun aksine çıktı. Ligde Denizli BBSK takımları başarılı olurken halı sahada antrenörleri öğrencileri gibi başarılı olamadı ve farklı yenilgiyi tattı.

Denizlispor Altyapı Koordinatörü Ali Yalçın’ın sahibi olduğu Yalçın Halı Saha’daki maça Denizlispor ekibi; Ali Yalçın, U 19 takımı antrenörleri Zafer Dinçer ve Aydın Dizman, U17 takımı antrenörü Mustafa Karakaya, U16 Takımı Antrenörleri Tuncer Gökçe ve Arif Topbaş, U15 Takımı Antrenörü Ümit Noyin, U14 Takımı Antrenörü Memiş Sarıçam, U21 Takımı Antrenörü Çağrı Ayca ve kaleci antrenörü Mehmet Zaman’dan oluşan kadro ile dönüşümlü olarak çıktı.
Denizli Büyükşehir Belediyespor ise Genel Menajer İbrahim Çelik, U19 Takımı Antrenörü Gökhan or, U17 takımı antrenörü Osman Kıraç, U16 takımı antrenörü Faruk ışık, U15 takımı antrenörü Engin Yılmaz, U14 Takımı Antrenörü Yücel Can ve kaleci antrenörü Ferruh Erdoğan’dan oluşan bir kadro ile mücadele etti.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşma19-10 Denizlispor ekibinin galibiyeti ile sona erdi. Maç birlik ve beraberlik mesajı vermek üzere düzenlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..