REKLAMI GEÇ

Denizli’ye teknik direktör dayanmıyor

Denizli’ye teknik direktör dayanmıyor

Denizli’de son dönemde hem Tekden Denizlispor hem de Denizli Büyükşehir Belediyespor çok sayıda teknik direktör değiştirdi.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Haziran 2014 Cumartesi, 17:09

SELAMİ AYDIN / Tekden Denizlispor’da Teknik Direktör Özcan Bizati’nin durumu belirsiz. Kentin diğer profesyonel takımı Denizli BBSK’nün ise yeni teknik patronu Selahattin Dinçel. Bu tablo Denizlililerin son dönemde alışık olduğu görüntülere sahip. Çünkü kente gelen hiçbir teknik direktör uzun soluklu çalışma yapamadı.

HOCA ÖĞÜTÜYORUZ
Denizli’de görev alan teknik direktörler kentte bir yıl kalamadı. Denizli Büyükşehir Belediyespor son dönemde kendi ligindeki takımlara oranla en sık teknik adam değiştiren takımların başında geldi. Kırmızı beyazlılar geçen sezonu üç teknik adamla tamamladı. Sezona Tahir Çopur ile başlamış olmasına rağmen daha ligin altıncı haftasında göreve Ali Yalçın’ı getirdi. Ali Yalçın da 7 maç sonra görevi İbrahim Çelik, Zinnur Hoşsöz ikilisine bıraktı. Sezonu İbrahim Çelik tamamladı.

SON 4 YILDA İSTİKRARSIZLIK
Denizli Büyükşehir Belediyespor’da son dört yıldır teknik adam konusunda ciddi bir istikrarsızlık yaşanıyor. Önceki sezona Adnan Erkan ile başlayan kulüp son 9 haftada görevi Yaşar Güngör’e bırakmıştı. Bir önceki sezon ligin başında takımı devralan Güngör ise 11 hafta kala Tuncay Özbek ile yer değiştirmişti. Kırmızı beyazlılar sadece 2011-2012 sezonunu lige başladıkları teknik direktör olan Yaşar Güngör ile başlayıp bitirmişti. 2010-11 sezonunda ise Hasan Şermet ligi tamamlayamamıştı.

DENİZLİSPOR DA HOCA BIRAKMADI
Tekden Denizlispor da tıpkı Denizli BBSK gibi son dönemlerinde çok fazla teknik direktör değiştirdi. Nurullah Sağlam ile başladığı sezonun sonunda Süperlig’den düştükten sonra 10 teknik adamla çalıştı. Hamza Hamzaoğlu ile 1. Lig’de yoluna devam eden Horozlar daha sonra sırasıyla Serhat Güller, Kenan Atik, Güvenç Kurtar, Osman Özköylü, Engin İpekoğlu, Selahattin Dervent, Özcan Bizati, Serdar Dayat ve Yusuf Şimşek ile çalıştı. Bu sezonu üç teknik adamla tamamlayan Denizlispor’da son 5 yılda hiçbir teknik direktör bir sezonu tamamlayamadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..