REKLAMI GEÇ

DENİZSİZ DENİZLİ’DE PLAJ VOLEYBOLU

DENİZSİZ DENİZLİ’DE PLAJ VOLEYBOLU

Denizli’nin yeni yaşam merkezi Aqua City’de bloklar arası plaj voleybolu turnuvası düzenlendi. Büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi mavi takım kazandı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Ağustos 2019 Salı, 17:50

Sinpaş’ın Denizli’deki yeni yaşam merkezi Aqua City’de bloklar arası voleybol turnuvası düzenlendi. Denizi olmayan Denizli’de Maldivler temasına sahip Aqua City içindeki kumsalda gerçekleşen turnuvaya, bölge sakinlerinin oluşturduğu dört takım katıldı. Takımlar Kırmızı, Mavi, Yeşil ve Sarı adlarıyla boy gösterdi.

Lig usulü mücadelede dün akşam Mavi ve Yeşil takımlar şampiyonluk mücadelesi verdi. Rakiplerini deviren iki takım finalde karşılaşarak kupaya uzanmaya çalıştı.

Büyük çekişmeye sahne olan final maçında Mavi takım rakibini 3-2 yenerek şampiyon olmayı başardı.

Şampiyon takıma kupasını duayen işadamı Derya Baltalı verdi.  Turnuvaya katılan tüm sporculara madalyaları takdim edilirken şampiyon takımın sporcuları kupa da kazandı.

Her yıl gerçekleştirilmesi planlanan turnuvaya bölge sakinleri de yoğun ilgi gösterdi. Sporcuların eş ve çocuklarının yanı sıra komşuları da zorlu maçlarda yanlarında oldu.

İşadamı Baltalı, turnuvaya katılan ve centilmence mücadele eden tüm sporcuları kutlarken ödül töreninde yaptığı konuşmada; Aqua City sakinleri için yeni sosyal etkinliklerin de müjdesini verdi.

Diğer yandan Sinpaş Aqua City bünyesindeki Aqua Mall’da Eylül ayı içinde tenis turnuvası gerçekleştirilecek. İl genelini kapsayan müsabakalarda profesyonel olarak tenis oynamak isteyen sporculara yurt içindeki turnuvalara katılma olanağı sağlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..