REKLAMI GEÇ

Diner, Topuk’ta balık bırakmadı

Diner, Topuk’ta balık bırakmadı

Play-Off hazırlıklarını sürdüren Aydem Paü’de ekip boş zamanlarını böyle değerlendiriyor…

/ DENİZLİSPORHABER / 7 Mayıs 2014 Çarşamba, 09:34

Aydem Pamukkale Üniversitesi Basketbol Takımı, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Topuk Yaylası Kamp ve Dinlenme Tesisleri’nde play-off hazırlıklarını Pazar gününden bu yana sürdürüyor.

Oyuncular, teknik ve idari kadro antrenman ve diğer çalışmalardan kalan boş vakitlerini yapay gölde geçiriyor. Zaman zaman yağışlı havaya rağmen gölde balık tutarak boş zamanını doğada geçirenlerin başında Aydem PAÜ baş antrenörü Gökhan Taştimur geliyor. Avdan eli boş dönmeyen Taştimur’un yanısıra Siyah-Beyazlıların deneyimli oyuncusu Mahir Bayrak da balık tutmada şansını deneyenler arasında bulunuyor. Tecrübeli point guard, ilk kez eline aldığı oltasıyla bir sazan balığı yakalamayı başardı.

Bu arada oltalarıyla balık yakalama uğraşı içinde yer alanlar arasında Şube Direktörü Kıvanç Ayvalıoğlu ile Menajer Serkan Toprak’da bulunuyor. Ancak gölde balık tutma şampiyonu ise Aydem PAÜ’nün sempatik malzeme sorumlusu Aykut Diner oldu. Edirneli olan Diner’in sazan balıkları dışından yakalaması oldukça zor olan bir alabalığı da tutması kampda günün konusu oldu. 4 kiloya yakın balık yakalayan Diner, başarısını gururla objektiflerin önünde paylaştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..