REKLAMI GEÇ

Erhan Kartal ile çok özel söyleşi

Erhan Kartal ile çok özel söyleşi

Kasımpaşa’nın genç yıldızı “Burada mutluyum ve daha çok görev almak istiyorum”

/ DENİZLİSPORHABER / 9 Aralık 2013 Pazartesi, 11:55

SELAMİ AYDIN / Bir dönem Denizlispor forması da terleten ve geçtiğimiz sezon Kasımpaşa’ya transfer olan Erhan Kartal içini denizlisporhaber.com’a döktü. Hedefleri olan bir takımda görev almaktan mutlu olduğunu söyleyen genç futbolcu, “Daha fazla oynamak, forma şansı bulmak istiyorum. Bunun için hocamla ve yöneticilerimle konuştum. Gerekirse düzenli oynayabileceğim bir takıma kiralık gidebilirim” dedi.

Bu sezon zirve mücadelesi veren İstanbul temsilcisinde çok önemli oyunculardan kurulu bir kadro olduğunun altını çizen genç yıldız, “Ağabeylerimden çok şey öğreniyorum” dedi. İşte Erhan Kartal’ın denizlisporhaber.com Editörü Selami Aydın’a verdiği röportaj:

FUTBOLA İLK NEREDE BAŞLADIN?

Futbola Milas’ta amatör kümede başladım. Burada yaklaşık üç yıl forma giydikten sonra2004-2005 sezonunda Denizlispor seçmelerine katıldım. Seçmelerde beğenildim ve o tarihten sonra Cahit Arım hocam ile çalışma olanağı buldum. Kişisel gelişimimde en önemli paya sahip hocalarımdan biri Cahit hocamdır.

PROFESYONEL OLARAK İLK MAÇINI KİME KARŞI OYNADIN?

Denizlispor’da 2010 yılında profesyonel oldum. İlk maçımı Gençlerbirliği’ne karşı oynadım. Daha sonraki dönemde Denizlispor’un PTT 1. Lig’de olduğu sıralarda çeşitli hocalarla birlikte takımda görev aldım. Bu süreçte Süperlig’de Hakan Kutlu hocam ile PTT Ligi’nde ise Hamza Hamzaoğlu, Serhat Güller, Osman Özköylü ve Güvenç Kurtar hocalarımla çalıştım.

TEKNİK DİREKTÖRLERİNİN SANA KATKISI OLDU MU?

Tüm hocalarımın kişisel gelişimime katkısı oldu. Özellikle Hakan Kutlu hocamdan çok şey öğrendim. Hala gelişimimi sürdürüyorum.

KASIMPAŞA TERCİHİNİN NEDENİ NEYDİ?

Denizlispor’da önemli bir süreç geçirdim. Bu sırada Milli Takım’da da görev aldım. Fakat artık hedefi olan bir takımda oynamak istiyordum. Süperlig’de olan bir takımda oynamak istiyordum. Kasımpaşa takımının kadrosu çok iyiydi. O kadroda çok değerli futbolcular olduğunu onlardan çok şey öğrenebileceğimi biliyordum. Futbolu sadece hocalardan öğrenmiyorsunuz. Ağabeylerinizin size katkısı çok daha fazla oluyor. Bu nedenle tercihimi Kasımpaşa’dan yana kullandım. Transferimin hem benim hem de Kasımpaşa’nın menfaatleri doğrultusunda gerçekleştiğine inanıyorum.

SÜREKLİ GÖREV ALABİLECEĞİN BİR TAKIMA GİDER MİSİN?

Şunu herkesin bilmesini isterim. Kasımpaşa’da görev aldığım için çok mutluyum. Kulübümden ayrılmayı düşünmüyorum ve istemiyorum. Kadrosu çok kaliteli, Avrupa kupalarını hedeflemiş bir takımın parçası olmak beni mutlu ediyor. Fakat diğer taraftan oynamam gerektiğini de biliyorum. Geçen yıl zaman zaman forma şansı bulmuştum. Bu yıl o şansı yakalayamıyorum. Takımın kadrosu çok zengin. Bu kadronun içinde forma şansı bulmak çok zor. Bu nedenle sürekli oynayabileceğim bir takımda kiralık olarak görev almayı düşündüğüm oldu. Bunu hocam ve yöneticilerimle de konuştum. Onlar da bana hak verdi. Çünkü ben oynayarak gelişeceğim. Sürekli oynamak benim için çok önemli.

TAKIM ARKADAŞLARININ SANA KATKISI OLUYOR MU?

Buradaki tek genç futbolcu ben değilim. Birkaç arkadaşım daha var. Ağabeylerimiz hepimize karşı öğretici. Bizim gelişimimize büyük katkı koyuyorlar. Bizler de onları takip ediyoruz. Özellikle İlhan Eker ağabeyim bana çok yardımcı oluyor. İdmanlarda moralimin bozuk olduğunu fark ettiğinde mutlaka yanıma gelip yardımcı oluyor.

KASIMPAŞA’DA FUTBOLUNUN ÜZERİNE KATTIĞINI DÜŞÜNÜYOR MUSUN?

Burada çok şey öğrendim. Kasımpaşa çok farklı bir kulüp. Mesafe katettiğimi, futbolumun üzerine koyduğumu düşünüyorum. Burada olduğum sürece takımımın bana katkısının daha da çok olacağına inanıyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..