REKLAMI GEÇ

Fanatik çiftin Denizlispor aşkı

Fanatik çiftin Denizlispor aşkı

Sinem – Ahmet Gök çifti nikahın ardından kendilerini ortak aşkları Denizlispor’un sahasına attı.

/ DENİZLİSPORHABER / 14 Ağustos 2014 Perşembe, 15:24

Tekden Denizlispor’un maçlarını kaçırmayan Sinem – Ahmet Gök çifti düğün fotoğraflarını Denizli Atatürk Stadı’nda çektirdi. Denizli Atatürk Stadı’nda İbrahim Güler’e poz veren gençlerin, mutlulukları gözlerinden okundu.

Denizli Atatürk Stadında albüm fotoğrafları çektiren genç çiftlerin, keyfine diyecek yoktu. Kendilerine stadın kapılarını sonuna kadar açan Denizlispor Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu’na çok teşekkür ettiklerini dile getiren damat Ahmet Gök,”Biz bu statta büyüdük” dedi. Gök sözlerine şöyle devam etti. ”Denizlispor’umuz bizim için hayattır. Aşktır. En büyük davamızdır. Böyle bir günde Denizlispor’u unutmak olmazdı. Deplasmanda ki maçlara kendim giderim ama içeride oynadığımız maçlara eşimi de götürürüm. Biz mutluluğumuzu da üzüntümüzü de bu statta yaşadık. Bize stadın kapılarını açan başkanımız Sayın Kıbrıslıoğlu’na çok teşekkür ediyorum. İnşallah Denizlispor’umuz onun önderliğinde eski Süper Lig günlerine geri dönecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmetalbaş   -  Bağlantı 14 Ağustos 2014, 17:07

ZATEN DENİZLİ SPORU SÜPER LİGE ÇIKARIRSA SAYIN.HASAN KIBRISLIOĞLU ÇIKARIR BAŞKASINA GÜVENEMİYORUZ DENİZLİ SPOR BU YIL SÜPER LİGDE OLAÇAKTIR.BAŞKANIMIZA ÇOK,ÇOK GÜVENİYORUZ.